Προϊόντα

EASY BNB: Ασφάλιση Πυρός & Αστικής Ευθύνης από την Ορίζων

Η Ορίζων Ασφαλιστική δημιούργησε το πρόγραμμα EASY BNB για την Πυρός & Αστικής Ευθύνης ακινήτων που προσφέρονται για βραχυχρόνια μίσθωση μέσω ψηφιακών / ηλεκτρονικών πλατφορμών (Airbnb).

Η βραχυπρόθεσμη μίσθωση ακινήτων μέσω ψηφιακών / ηλεκτρονικών πλατφορμών (Airbnb) αναπτύσσεται ραγδαία σε όλο τον κόσμο και κυρίως σε τουριστικούς προορισμούς όπως είναι η Ελλάδα.

Παρουσιάζεται λοιπόν η ανάγκη ασφαλιστικής κάλυψης αυτής της δραστηριότητας και ως προς το ακίνητο, αλλά και ως προς τον ιδιοκτήτη / οικοδεσπότη.

Για την κάλυψη της ανάγκης αυτής η Ορίζων Ασφαλιστική δημιούργησε ένα πρωτοποριακό ασφαλιστικό προϊόν, το EASY BNB, που αντιμετωπίζει τη δραστηριότητα αυτή ολοκληρωμένα και με τον καλύτερο τρόπο με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.

Καλύπτει τόσο το ακίνητο από τους πιθανούς κινδύνους, όσο και την αστική ευθύνη του ιδιοκτήτη/οικοδεσπότη απέναντι στους ενοικιαστές ή τρίτους για σωματικές βλάβες ή και υλικές ζημιές στα προσωπικά τους αντικείμενα, που είναι πιθανόν να συμβούν από τη λειτουργία του χώρου και για τις οποίες είναι υπεύθυνος.

Τι καλύψεις προσφέρει το EASY BNB

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω καλύψεις, σύμφωνα με τους όρους και τα όρια ευθύνης που αναγράφονται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

EASY BNB: Ασφάλιση Πυρός & Αστικής Ευθύνης από την Ορίζων

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας