ΕΑΕΕ: Επιστρέφει μετά από 2 χρόνια το Insurance & Reinsurance Meeting στην Ύδρα

975

Μετά από 2 χρόνια απουσίας, ως αποτέλεσμα των περιορισμών της πανδημίας Covid – 19, η EAEE διοργανώνει και πάλι το Insurance & Reinsurance Meeting, που θα πραγματοποιηθεί φέτος για πρώτη φορά μήνα Μάιο και συγκεκριμένα, από Τετάρτη, 25 έως Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022.

Το Insurance & Reinsurance Meeting θα συμπληρώσει φέτος 22 διοργανώσεις. Αποτελεί συνάντηση – θεσμό για τον ασφαλιστικό και αντασφαλιστικό κόσμο και κάθε χρόνο συγκεντρώνει 300 περίπου συμμετέχοντες από πολλές ευρωπαϊκές και άλλες χώρες.

Στόχος της ΕΑΕΕ είναι να δίνει την ευκαιρία σε ασφαλιστές και αντασφαλιστές να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις για τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό χώρο σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του Meeting διακεκριμένοι ομιλητές μοιράζονται την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους στα πιο επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον ασφαλιστικό κλάδο.

Τις εναρκτήριες τοποθετήσεις θα κάνουν οι κ.κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος της ΕΑΕΕ και ο Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων.

Στο συνεδριακό μέρος, το πρώτο θέμα που θα συζητηθεί φέτος έχει τίτλο: «Insurers of tomorrow: reinventing the industry».

Θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα: «Major challenges shaping the future of insurance», μεταξύ του Προέδρου της ΕΑΕΕ και του David Howden, CEO, Howden Group.

Τέλος, θα υπάρχει διαδραστικό networking event το οποίο θα περιλαμβάνει συζήτηση με θέμα: «Reinsurance market outlook and trends».
Όπως κάθε χρόνο πέραν του συνεδριακού μέρους, πλούσιο θα είναι και φέτος το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συνδυάσουν την εργασία, την ενημέρωση και τις επαγγελματικές επαφές με τη διασκέδαση.

Πληροφορίες σχετικά με το φετινό πρόγραμμα (το οποίο θα ενημερωθεί σύντομα με τους ομιλητές) αλλά και ηλεκτρονική εγγραφή θα βρείτε εδώ.

Το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται ως εξής:

690 € ανά συμμετέχοντα

220 € ανά συνοδό μέλος

Για κάθε 10 συμμετοχές από την ίδια εταιρεία, η μία είναι δωρεάν.

Η περίοδος εγγραφών λήγει στις 20 Απριλίου 2022.

Η Ύδρα είναι ένα μικρό νησί με περιορισμένο αριθμό καταλυμάτων. Ως εκ τούτου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων η ΕΑΕΕ παρακαλεί θερμά για την έγκαιρη εγγραφή στο συνέδριο.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκε ο 10ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας με Μέγα Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική
Επόμενο άρθροΕγκρίθηκε από την ΤτΕ η απόκτηση της Εθνικής Ασφαλιστικής από τη CVC Capital Partners