Εκδηλώσεις

ΕΑΕΕ: Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Προετοιμάζοντας το Μέλλον»

Προετοιμάζοντας το μέλλον: Αυτό είναι το θέμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιήσει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), στο πλαίσιο της Γενικής της Συνέλευσης.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, πρόκειται για την κορυφαία εκδήλωση του θεσμικού φορέα της ασφαλιστικής αγοράς η οποία συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εκπροσώπων της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου, των ΜΜΕ και βέβαια του συνόλου του ασφαλιστικού κλάδου.

Στην εκδήλωση, που θα λάβει χώρα την Τρίτη 7 Μαρτίου, 12:00 – 2:00 μ.μ., στο Ωδείο Αθηνών (αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος), θα τοποθετηθούν οι κ.κ. Andreas Brandstetter, Πρόεδρος της Insurance Europe, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΑΕΕ, Γιάννης Στουρνάρας, Διοικητής της Τράπεζα της Ελλάδος, καθώς και Εκπρόσωποι Κυβέρνησης & Αντιπολίτευσης.

Η θεματολογία αφορά την επόμενη ημέρα της χώρας, τις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και τον ρόλο της ασφαλιστικής αγοράς σε αυτή, μέσω του διττού της ρόλου ως διαχειριστή κινδύνων και ως μεγάλου θεσμικού επενδυτή.

Για συμμετοχή στην εκδήλωση πατήστε εδώ.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας