Εταιρείες

Δύναμις Α.Ε.Γ.Α.: Ανοικτή, «οικογενειακή» εκδήλωση

Με πολλαπλά μηνύματα ενότητας, συσπείρωσης, συμπόρευσης και δημιουργίας ισχυρών δεσμών στις σχέσεις του δυναμικού, η ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. διοργάνωσε και περιέβαλε την εθιμική εταιρική της εκδήλωση, με ανταλλαγή ευχών για το 2022 και με ανακοινώσεις που αφορούν στην προοπτική της εταιρείας.  

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, μέσα από την εκδήλωση, τις δηλώσεις και τα όσα διαμηνύθηκαν, εγκαινιάστηκε μια νέα εποχή για την εταιρεία. Δόθηκαν αναμνηστικά και συμβολικά δώρα. Επιβραβεύτηκαν οι εργασιακές επιδόσεις ενώ επιβεβαιώθηκε η πρόθεση των μετόχων να δώσουν διευρυμένη προοπτική εξέλιξης στην εταιρεία. 

Το ζεστό κλίμα που επικράτησε ενισχύθηκε από τις χαρούμενες στιγμές που απόλαυσαν τα παιδιά των εργαζομένων, τα οποία έπαιξαν στον υπαίθριο χώρο του Πάρκου Χαρίτων στη Γλυφάδα.

Ο πρόεδρος Δ.Σ. της ΔΥΝΑΜΙΣ, κ. Γ. Καλπάκος, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και χρησιμοποίησε τη λατινική φράση «nōmen est ōmen» που σημαίνει ότι το όνομα είναι οιωνός, κάτι που στην περίπτωση της ΔΥΝΑΜΙΣ προδιαθέτει για την περαιτέρω δυναμική εξέλιξή της. Επίσης, συμπλήρωσε πως η παρουσία των μετόχων στην εκδήλωση της εταιρείας αποτελεί εγγύηση για τη μελλοντική πορεία της ΔΥΝΑΜΙΣ.  

Δύναμις Α.Ε.Γ.Α.: Ανοικτή, «οικογενειακή» εκδήλωση
Η στιγμή της Βράβευσης της Ν. Μακρή, Υπαλλήλου Εκδόσεων και Ζημιών λοιπών κλάδων, αριστερά ο κ. Κ.Ρ.Ευσταθόπουλος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και δεξιά ο κ. Ι. Τζανάκος, Διευθύνων Σύμβουλος.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Ι. Τζανάκος, με αφορμή την ίδρυση του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης της ΔΥΝΑΜΙΣ, απέστειλε το δικό του συμβολικό μήνυμα προσφέροντας -σημειολογικά- στα παρευρισκόμενα παιδιά του δυναμικού, κουμπαράδες οι οποίοι έφεραν σήμανση Τ.Ε.Α. ΔΥΝΑΜΙΣ, κάτι το οποίο σηματοδοτεί το μέλλον τους και τα κάνει κοινωνούς μιας νέας πραγματικότητας στην οποία η ΔΥΝΑΜΙΣ θέλει να φέρει πιο κοντά τους ανθρώπους της. Ακόμα, προσέφερε τιμητική διάκριση στην κα. Ν. Μακρή για το ήθος, τον πολιτισμό και τη συνέπεια που τη διακρίνουν, καθώς και για την προσπάθεια και για την αφοσίωση που επιδεικνύει στην εργασία της.

Ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Κ. Ρ. Ευσταθόπουλος, απένειμε τιμητική διάκριση στη Διεύθυνση Πωλήσεων για τη συμβολή της στην ανάπτυξη της εταιρείας, μια κίνηση που επιβραβεύει την έως τώρα πορεία της και αναδεικνύει τη σπουδαιότητα του έργου της.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας