Προϊόντα

Ορίζων Ασφαλιστική: Νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικιών

Η Ορίζων Ασφαλιστική παρουσιάζει τα νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικιών: BLUE HOME PLUS, DREAM HOME PLUS, GOLD CLASS PLUS & FREE HOME PLUS.

Η Ορίζων Ασφαλιστική, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, φροντίζοντας πάντα να διαθέτει αξιόλογη γκάμα προϊόντων στην αγορά, προχώρησε σε επανασχεδιασμό των προγραμμάτων και εφάρμοσε σημαντικές τροποποιήσεις σε αυτά, ώστε να είναι όχι απλώς ανταγωνιστικά αλλά να παραμένουν από τα καλύτερα της αγοράς.

Είναι, επομένως, στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τα νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικιών: BLUE HOME PLUS, DREAM HOME PLUS, GOLD CLASS PLUS & FREE HOME PLUS.

Με δεδομένο ότι όλα τα νέα πακέτα κατοικίας που προσφέρει, περιλαμβάνουν πλήθος και ποιότητα καλύψεων, με κορυφαίο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, η εταιρεία πιστεύει ότι αποτελούν την καλύτερη πρόταση για την κάλυψη των αναγκών των πελατών:

  • από το BLUE HOME PLUS, που καλύπτει τις ανάγκες κάθε ενυπόθηκης ή μη κατοικίας, με 21 καλύψεις έως το GOLD CLASS PLUS, το πλήρες πρόγραμμα κάλυψης της εταιρείας
  • και με άκρως ανταγωνιστικό κόστος, αφού τα νέα πακέτα δεν παρουσιάζουν καμία μεταβολή στο συντελεστή ασφαλίστρων!

«Η Ορίζων Ασφαλιστική βρίσκεται πάντα κοντά στους ασφαλιζομένους της και τους συνεργάτες της!», όπως επισημαίνεται σχετικά.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας