Εκπαίδευση

Διαδικτυακό Σεμινάριο για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές από το Επιμελητήριο Πειραιώς

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς διοργανώνει Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στον ασφαλιστικό κλάδο», με ελεύθερη δωρεάν πρόσβαση για τα μέλη του επιμελητηρίου αλλά και για όλους τους Ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές στην Ελλάδα.

Το σεμινάριο διοργανώνεται με την ευκαιρία της διοργάνωσης της 3ης Εθνικής Συνδιάσκεψης, στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου και με στόχο την έμπρακτη υποστήριξη των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Το Σεμινάριο,  το  πρώτο από μια σειρά εκπαιδεύσεων τις οποίες σχεδιάζει το Ε.Ε.Π. στο προσεχές μέλλον, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21/11/21  από 11 π.μ. έως 13 μ.μ., και όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν,  καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται στον σύνδεσμο https://new.eep.gov.gr/?p=5190&preview=true έως το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021.

Το σεμινάριο θα παρακολουθήσουν οι συμμετέχοντες δια μέσου της ιστοσελίδας του Ε.Ε.Π. στα Νέα του Επιμελητηρίου https://new.eep.gov.gr/news/

Τα μέλη της Συνδιάσκεψης εφόσον το επιθυμούν μπορούν να το παρακολουθήσουν ζωντανά στην Αίθουσα του ΠΟΙΑΘ Ακτή Δηλαβέρη 3 στο Μικρολίμανο.

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στον ασφαλιστικό κλάδο» αναπτύσσεται στους παρακάτω θεματικούς άξονες:

1ος “Επιχειρηματική ανάπτυξη και ψηφιακά εργαλεία στον ασφαλιστικό κλάδο”

2ος “Το παιχνίδι της Μετα-Πώλησης”

3ος Ο μεγάλος Ανταγωνισμός

4ος Αυτοματοποίηση εναντίον Αλληλεπίδρασης

5ος Ασφάλεια 360º

6ος Η Ιδιωτική Ασφάλιση στην Πανδημία – Covid-19

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Ιωάννης Βουτσινάς, απευθύνοντας πρόσκληση συμμετοχής υπογράμμισε ότι «όλοι οι συνάδελφοι επιμελητηριακοί Ασφαλιστές Διαμεσολαβητές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο που διοργανώνει το Ε.Ε.Π. και προσωπικά ευελπιστώ να τους φανεί χρήσιμο και εποικοδομητικό».                         

Το σεμινάριο θα παρακολουθήσουν οι συμμετέχοντες δια μέσου της ιστοσελίδας του Ε.Ε.Π. στα Νέα του Επιμελητηρίου https://new.eep.gov.gr/news/ 


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας