Διαμεσολαβούντες

Δ. Κελεσίδης: €1.000.000 εγγεγραμμένα ασφάλιστρα το 2023

Παρουσία του νέου Γενικού Διευθυντή της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Αχιλλέα Σδράκα, του Διευθυντή κλάδου Ζωής, κ. Νικολόπουλου, του Υποδιευθυντή Δικτύου Πωλήσεων, κ. Βαγγέλη Κόκκινου, και πλειάδας συνεργατών της Εταιρείας, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση των Γραφείων Πωλήσεων του κ. Δημήτρη Κελεσίδη.

Στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης, που έλαβε χώρα στις 16/2 στο nightlife restaurant “ammos’’, στον Άλιμο, πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των συνεργατών και η κοπή της πίτας των Γραφείων Πωλήσεων που διευθύνει ο κ. Δημήτρης Κελεσίδης, ο οποίος συμπλήρωσε αισίως μια επιτυχημένη διαδρομή 42 χρόνων στην ασφαλιστική αγορά.

Στη σύντομη ομιλία που απηύθυνε στους παριστάμενους, τόνισε πως το 2023 ήταν μια ιδιαίτερα παραγωγική χρονιά, καθώς “έκλεισε” με αύξηση 40% σε πρωτοετή ασφάλιστρα Ζωής και αύξηση 100% στους Γενικούς κλάδους: «Τη χρονιά που πέρασε, όλοι εμείς πραγματοποιήσαμε αύξηση της τάξης 40% σε πρωτοετή ασφάλιστρα ζωής, περάσαμε τις 500.000 ευρώ, και αύξηση 100% στους γενικούς κλάδους, φτάσαμε το 1.000.000 σε εγγεγραμμένα ασφάλιστρα».

Γι’ αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα απηύθυνε θερμές ευχαριστίες σε όλους, τους ασφαλιστικούς συμβούλους, τους managers και τους συνεργάτες του στη γραμματειακή υποστήριξη, και τόνισε πως έχει γίνει πλέον πραγματικότητα η επιθυμία-στόχος που είχε εδώ και 40 χρόνια, «για ένα μαγαζί (επιθεώρηση) και τώρα γραφείο boutique, από συνεργάτες και πελάτες», το οποίο σήμερα «διαχειρίζεται πάνω από 25.000 πελάτες, με 10.000.000 σε εγγεγραμμένα ασφάλιστρα».

Συνεχίζοντας την ομιλία του, υπογράμμισε ότι το μήνυμα της σημερινής διοίκησης της Εταιρείας, το «να είμαστε οι καλύτεροι», ταυτίζεται με τον τρόπο που σκέφτεται και πορεύεται ο ίδιος και οι συνεργάτες του όλα αυτά τα χρόνια, σε συνδυασμό με την «αγάπη για τους συνανθρώπους μας».

«Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα τους», τόνισε χαρακτηριστικά, «προωθώντας την οικονομική σταθερότητα και ασφάλεια, σε εθνικό και προσωπικό επίπεδο» και συνέχισε λέγοντας, μεταξύ άλλων:

«Είμαστε θεσμικός επενδυτής, παρέχοντας σωστή διαχείριση κεφαλαίων. Διευκολύνουμε τους τραπεζικούς δανειστές με την εξασφάλιση των δανειοληπτών. Ενθαρρύνουμε την ανάπτυξη, μετριάζοντας, ακόμη και εξαλείφοντας την οικονομική ατυχία. Μειώνουμε την επιβάρυνση του κρατικού συστήματος πρόνοιας, από θανάτους, αναπηρίες, υγεία, συντάξεις.

Εξυπηρετούμε συν τοις άλλοις, καθ’ ολοκληρία, επιχειρήσεις, νοικοκυριά, σπίτια και  περιεχόμενα αυτών, αυτοκίνητα και όχι μόνο… Επιπλέον, επιμορφώνουμε το κοινωνικό σύνολο, με την ανάγκη της ασφάλισης. Προσφέροντας απλόχερα αυτό που χρειαζόμαστε όλοι σήμερα, την πρόληψη, όχι τη θεραπεία».

Καταλήγοντας, ο κ. Κελεσίδης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι και η νέα χρονιά «θα αναδείξει και πάλι, αυτήν την boutique που έχουμε δημιουργήσει, να είναι το σημείο αναφοράς στην εταιρεία μας, και σε όλη την ασφαλιστική βιομηχανία».


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας