Ταξίδια

Brokers Union: Ταξίδι συνεργατών 2021 και Βραβεύσεις 2020

Στην πόλη της Ηπείρου, που συνδέει το παλιό με το καινούργιο με ένα μοναδικό τρόπο, τα Ιωάννινα, πραγματοποιήθηκε από τις 18.11.2021 – 21.11.2021, το ταξίδι της Brokers Union για τους επιτυχόντες συνεργάτες του Διαγωνισμού Πωλήσεων 2021, ενώ παράλληλα βραβεύτηκαν και οι διακριθέντες συνεργάτες του παραγωγικού έτους 2020.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, οι συνεργάτες της Brokers Union και το διοικητικό προσωπικό, που τους συνόδευσε, περπάτησαν στα Ζαγοροχώρια, στο Πάπιγκο, περιηγήθηκαν στο Νησάκι των Ιωαννίνων και απόλαυσαν τη φιλοξενία του Epirus Palace Congress & Spa Hotel 5*.

Με τη χαρούμενη διάθεση όλων των συμμετεχόντων να βρίσκεται σε υψηλούς ρυθμούς, η Brokers Union κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, πραγματοποίησε τις Βραβεύσεις για τους διακριθέντες συνεργάτες του παραγωγικού έτους 2020.

Brokers Union: Ταξίδι συνεργατών 2021 και Βραβεύσεις 2020

Πριν τις Βραβεύσεις, ο Πρόεδρος της Brokers Union, κ. Νικόλαος Βελλιάδης, συνεχάρει τους διακριθέντες 2020 και τους επιτυχόντες στον Διαγωνισμό Πωλήσεων 2021 και απηύθυνε χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας ότι: «Είμαι υπερήφανος για τα Στελέχη της Εταιρείας, τα οποία καθημερινά δείχνουν την αφοσίωσή τους στην Brokers Union και τις αξίες της, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους συνεργάτες μας, παρουσιάζοντας πρωτοποριακές ιδέες και ενέργειες, συνδράμοντας με τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους στην υλοποίηση του Business Plan που έχει εκπονηθεί».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Φώτης Καλαμπαλίκης, ο οποίος δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες που, μετά από την προσπάθεια που έκαναν όλο το διάστημα που «έτρεχε» ο διαγωνισμός, κατάφεραν να επιτύχουν τα κριτήρια και να συμμετέχουν στο ταξίδι. Όπως επίσης, θέλω να συγχαρώ του συνεργάτες που πέτυχαν υψηλά παραγωγικά αποτελέσματα κατά τη χρονιά του 2020 και βραβεύονται απόψε», και συνέχισε τονίζοντας ότι: «το μότο μας «Η ισχύς εν τη ενώσει» είναι πραγματικότητα για εμάς, τόσο με το ενδοεταιρικό περιβάλλον όσο και με τους συνεργάτες μας. Κεντρικός στόχος για εμάς συνεχίζει να αποτελεί η εξυπηρέτηση του συνεργάτη και οι υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες. Διαθέτουμε μια Διοικητική ομάδα που με συνεχή προσπάθεια θα βελτιώνουμε το all-inclusive support για τους συνεργάτες μας σε όλα τα επίπεδα, βοηθώντας τους να αναπτύξουν την παραγωγική τους δραστηριότητα και αποδίδοντάς τους υψηλότερες αμοιβές μέσω της Εμπορικής μας Πολιτικής. Με το Business Plan που έχουμε σχεδιάσει, για τα επόμενα χρόνια, στοχεύουμε στο ψηλότερο σκαλοπάτι της ποσοτικής, αλλά ταυτόχρονα και της ποιοτικής θέσης του οργανισμού μας, μέσα στο περιβάλλον της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης».

Αναλυτικά οι συνεργάτες της Brokers Union που βραβεύονται για το 2020:

1. Διακεκριμένος Συνεργάτης Συνολικού Χαρτοφυλακίου

  • INSAFE ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

2. Υψηλό Χαρτοφυλάκιο Κλάδου Ζωής & Υγείας

  • ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  • ΚΑΤΣΩΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

3. Ανάπτυξης Χαρτοφυλακίου Κλάδου Οχημάτων

  • ΛΙΑΚΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  • ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

4. Υψηλό Χαρτοφυλάκιο Γενικών Κλάδων

  • MΥΛΩΝΑΣ BROKERS SA

Οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για επόμενες επιτυχίες και ταξίδια, ευχαριστώντας και την Ατλαντική Ένωση για τη χορηγική συμμετοχή της. 


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας