Διαμεσολαβούντες

Brokers Union: Δημιούργησε Τμήμα Agency Πρακτορειακής

Tμήμα Agency Πρακτορειακής δημιούργησε η Brokers Union Α.Ε. Πρακτόρων & Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων, βλέποντας την προοπτική ανάπτυξης της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς καθώς και τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, πεποίθηση της Εταιρείας είναι ότι το νέο τμήμα Agency θα προσελκύσει νέους στο επάγγελμα της διαμεσολάβησης, οι οποίοι θα εκπαιδευτούν σε σύγχρονα μέσα αλλά και σε κινδύνους που θα αναπτυχθούν στο άμεσο μέλλον δημιουργώντας επαγγελματίες που θα είναι σε θέση να προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες προς τον καταναλωτή, όπως προβλέπεται από τον νέο Νόμο.

Στόχος είναι όσοι νέοι και παλαιοί Ασφαλιστές επιθυμούν, να έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν σε ένα Αgency το οποίο θα προσφέρει εναλλακτικές λύσεις στον πελάτη τους και μέσω του οποίου θα δραστηριοποιούνται, με πλήρη απασχόληση, με σκοπό την απόκτηση γνώσεων και τεχνικών πωλήσεων που θα τους βοηθήσουν στην άμεση ανάπτυξη των εργασιών τους αλλά και στην αύξηση του εισοδήματός τους.

Η Brokers Union παρέχει εγκατάσταση στα γραφεία της στην Καλλιθέα, στη Γλυφάδα καθώς και στο γραφείο Θεσσαλονίκης. Επίσης, προσφέρει συγκεκριμένο κύκλο σεμιναρίων, είτε σε ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες με ειδικά προγράμματα είτε μέσω του τμήματος εκπαιδεύσεως της Εταιρείας.

Παράλληλα, η Εταιρεία αναπτύσσει ένα Δίκτυο Συντονιστών τους οποίους θα εκπαιδεύσει σε σύγχρονες μεθόδους ασφαλιστικής συμβουλευτικής και στην πώληση νέων προϊόντων. Σε συνεργασία με τον κ. Παναγιώτη Λελεδάκη και την εταιρεία IFAAcademy, η Brokers Union θα δώσει την ευκαιρία σε Συντονιστές να ενταχθούν σε ετήσιο μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα της IFAAcademy, καθώς και σε αποφοίτους του Πανεπιστημίου Πειραιά να εκπαιδευτούν στη σύγχρονη επιστημονική διαχείριση ασφαλίσιμων κινδύνων.

Η Brokers Union «προσκαλεί τη νέα γενιά Συνεργατών της να ενταχθεί στο πρόγραμμα αυτό, καθώς οι απαιτήσεις σε γνώσεις και τεχνικές πώλησης για Ασφαλίσεις εκτός του Κλάδου Αυτοκινήτου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες στη νέα εποχή διαμεσολάβησης» και εν κατακλείδι σημειώνει τα εξής: «Προϋπόθεση για τη δημιουργία ισχυρών εταιρικών δικτύων, όπως επιτάσσει η παγκόσμια επιχειρηματική πρακτική, αποτελεί η επένδυση και η υποστήριξη των κατάλληλων εκπαιδευτικών μηχανισμών αλλά και η ταυτόχρονη μετάδοση στους νέους και στους υφιστάμενους συνεργάτες της εταιρείας, ενός στέρεου οράματος που αφενός καλύπτει τις φιλοδοξίες τους και αφετέρου θα οδηγήσει στη μεγιστοποίηση της απόδοσής τους».

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας