Εκπαίδευση

NP Ασφαλιστική: Πρόγραμμα Επανεκπαίδευσης & Επαναπιστοποίησης 2019

Σε θέματα που αφορούν την εκμάθηση και εφαρμογή στην πράξη της Οδηγίας IDD από την ασφαλιστική διαμεσολάβηση εστιάζει το νέο πρόγραμμα επανεκπαίδευσης για τον Τομέα Β’ του έτους 2019, της NP Ασφαλιστικής.

Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, «τα σεμινάρια που θα γίνουν με την παρουσία της Διοίκησης της Εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, έρχονται κοντά με τον επαγγελματία ασφαλιστή της περιφέρειας και αγκαλιάζουν το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς, με στόχο τη δημιουργία ακόμα καλύτερων επαγγελματιών Διαμεσολαβητών».

Τα σεμινάρια ξεκίνησαν ήδη σε Σπάρτη, Πάτρα και Χαλκίδα, ενώ είναι προγραμματισμένες συναντήσεις σε Βόλο (2/4), Αλεξανδρούπολη (5/4), Θεσσαλονίκη (6/4), Ιωάννινα (8/4) και Μαρούσι (12-15-17/4).

Η νέα οδηγία (IDD) ενδιαφέρει άμεσα όλους τους διαμεσολαβητές γιατί, πέρα από τις όποιες υποχρεωτικές διαδικασίες, περιέχει στοιχεία που διευκολύνουν τους πραγματικούς επαγγελματίες να αυξήσουν τα εισοδήματά τους και να προστατεύουν τους ασφαλισμένους.

«Η NP Ασφαλιστική», όπως αναφέρει εν κατακλείδι, «πιστή στη φιλοσοφία της για την όλο και καλύτερη εξυπηρέτηση των Συνεργατών της μέσα από την παροχή της υψηλότερης δυνατής επαγγελματικής γνώσης και κατάρτισης, στοχεύει να παρέχει πληρέστατη ενημέρωση στο Δίκτυο Συνεργατών της για την IDD και να τους προετοιμάσει για το νέο ασφαλιστικό περιβάλλον».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας