Διαμεσολαβούντες

Brokers Union & Blue Aigaion έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Οι εταιρείες Brokers Union & Blue Aigaion πραγματοποίησαν, την Πέμπτη 01 Φεβρουαρίου, στα κεντρικά γραφεία τους στη Γλυφάδα, τον ετήσιο αγιασμό και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία των μετόχων κ. Στέφανου Βελλιάδη και της κας Dominique Velliades, καθώς και του Προέδρου των εταιρειών, κ. Νικόλαου Βελλιάδη.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, το Διοικητικό προσωπικό των 2 εταιρειών, οι εσωτερικοί & αποκλειστικοί συνεργάτες που εγκαθίστανται στα γραφεία των εταιρειών, καθώς και οι αποκλειστικοί εξωτερικοί συνεργάτες του νομού Αττικής.

Μετά τον Αγιασμό, ο Πρόεδρος, κύριος Νικόλαος Βελλιάδης, ευχαρίστησε προσωπικά το Διοικητικό προσωπικό για τη συνεισφορά του στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας, καθώς και όλο το δίκτυο των συνεργατών, για την άριστη συνεργασία που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια, με αποτέλεσμα την ταχύτατη ανάπτυξη των δύο εταιρειών, θέτοντας ακόμα υψηλότερους στόχους για το 2024. Ευχήθηκε το Νέο έτος, να φέρει πρωτίστως υγεία αλλά και άριστα αποτελέσματα, τόσο προσωπικά όσο και παραγωγικά.

Η βραδιά κύλησε με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα και οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας το φαγητό και το ποτό τους και να συζητήσουν σε φιλικό περιβάλλον.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας