Ατλαντική Ένωση: Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Συναλλαγών Bonus της Alpha Bank

782

Επιστολή με θέμα τη συμμετοχή της Ατλαντικής Ένωσης στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Συναλλαγών Καρτών Bonus απέστειλε στους συνεργάτες της η Διεύθυνση Πωλήσεων της Εταιρείας.

Σύμφωνα με την επιστολή, την οποία υπογράφουν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Ατλαντικής Ένωσης, κ. Ελευθέριος Μπαχαρόπουλος, και ο Δ/ντής Πωλήσεων, κ. Βασίλειος Μπακούσης, η εταιρεία συμμετέχει στο επιτυχημένο “Πρόγραμμα Επιβράβευσης Συναλλαγών Bonus της Τράπεζας  Alpha, που παρέχει τη δυνατότητα προνομιακών παροχών στους πελάτες των συνεργατών της Ατλαντικής Ένωσης που διαθέτουν κάρτα Alpha Bonus.

Πιο συγκεκριμένα, οι παροχές αυτές αφορούν:

1. Συγκέντρωση πόντων με χρήση κάρτας για εξόφληση συμβολαίου

α) Οι πελάτες των συνεργατών κερδίζουν 2 πόντους για κάθε ευρώ (€1=2 bonus πόντοι), που χρεώνεται στην κάρτα τους για εξόφληση συμβολαίου της Ατλαντικής Ένωσης.

β) Μπορούν να κερδίσουν επιπλέον 3.000 bonus πόντους με οποιαδήποτε πληρωμή ή αγορά συμβολαίου αξίας άνω των €200, μέχρι 31/3/2014.

2) Εκπτώσεις με την εξαργύρωση πόντων για άμεση εξόφληση συμβολαίων

Μπορούν να εξαργυρώσουν bonus πόντους, σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα και να έχουν τις ανάλογες εκπτώσεις επί των ασφαλίστρων:

5.000 bonus πόντοι= έκπτωση €12 για ασφαλιστικά συμβόλαια αυτοκινήτων, ζωής, υγείας, περιουσίας.

10.000 bonus πόντοι= έκπτωση €25 για ασφαλιστικά συμβόλαια αυτοκινήτων, ζωής, υγείας.

15.000 bonus πόντοι= έκπτωση €40 για ασφαλιστικά συμβόλαια αυτοκινήτων, ζωής, υγείας.

20.000 bonusπόντοι= έκπτωση €50 για ασφαλιστικά συμβόλαια αυτοκινήτων, ζωής υγείας.

 «Πιστεύουμε ότι ο νέος πρωτοποριακός τρόπος πληρωμής με κάρτες bonus της AlphaBank, μπορεί να βοηθήσει την προσέγγιση νέων πελατών, οι οποίοι επιθυμούν να απολαύσουν τα προνόμια του μεγαλύτερου Προγράμματος Επιβραβεύσεως Συναλλαγών bonus. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Τράπεζα Alpha, θα προχωρήσει σε ειδικές προωθητικές ενέργειες για την ενημέρωση των κατόχων καρτών bonus (που ξεπερνούν το 1.000.000) για τη συνεργασία (και τα προνόμια) με την εταιρεία μας.

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες σας, να μπορούν να πληρώνουν τα ασφάλιστρα των συμβολαίων τους και μέσω της πιστωτικής τους κάρτας (Visa, Mastercard και AmericanExpress, εκδόσεως οποιασδήποτε Τράπεζας) είτε εφάπαξ είτε μέχρι τρεις μηνιαίες συνεχείς άτοκες δόσεις», επισημαίνουν οι κ.κ. Μπαχαρόπουλος και Μπακούσης στην επιστολή τους.

Για κάθε πληροφορία σχετικά με το πρόγραμμα bonus της Τράπεζας Alpha, οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της Ατλαντικής Ένωσης www.atlantiki.gr ή στο τηλέφωνο 210-7454083, κα Κουργιτάκου.

 

Προηγούμενο άρθροΠραγματογνώμονες από όλο τον κόσμο συναντήθηκαν στο Ντουμπάι
Επόμενο άρθροΣυνεργασία Υδρογείου Ασφαλιστικής με ΦΙΛΗΣGlass®