Συνεργασία Υδρογείου Ασφαλιστικής με ΦΙΛΗΣGlass®

351

Την έναρξη της επίσημης συνεργασίας τους, που εγκαινιάστηκε στις αρχές Μαρτίου, ανακοίνωσαν η Υδρόγειος Ασφαλιστική και η ΦΙΛΗΣGlass®. Στο πλαίσο αυτής της συνεργασίας οι ασφαλισμένοι για θραύση κρυστάλλων πελάτες της Υδρογείου μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται στα συνεργεία της ΦΙΛΗΣGlass® με απλές διαδικασίες, χωρίς να ασχολούνται καθόλου με τον διακανονισμό της ζημιάς τους, χωρίς να απαιτείται πραγματογνωμοσύνη και χωρίς να πληρώνουν οι ίδιοι για την αποκατάστασή της.

Όπως τονίζεται στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσαν οι δύο εταιρείες, η συνεργασία με την ΦΙΛΗΣGlass® εξασφαλίζει στους πελάτες της Υδρογείου αμεσότητα, ταχύτητα και ποιότητα στην εξυπηρέτηση, αξίες που αποτελούν προτεραιότητα και για τις δύο εταιρείες, μέσα από ένα ευρύ πανελλαδικό δίκτυο με περισσότερα από 80 σημεία εξυπηρέτησης αλλά και τα κινητά συνεργεία έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνιτών της ΦΙΛΗΣGlass®. Επιπλέον εξασφαλίζονται για τους οδηγούς πιστοποιημένα κρύσταλλα, γραπτή εγγύηση εργασιών, 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση και δυνατότητα Online ραντεβού.

 «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη νέα μας συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει η Υδρόγειος. Η προσωπική και ανθρώπινη επαφή, οι σύγχρονες τεχνικές, η γνώση και η δυνατότητα προσαρμογής στις ραγδαίες εξελίξεις της ελληνικής αγοράς, είναι κάποιοι απ’ τους παράγοντες που καταστούν την εταιρία μας ευέλικτη και αξιόπιστη, για αυτό ολοένα και περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες μας εμπιστεύονται», ανέφερε σχετικά η Έλενα Φίλη, Γενική Διεύθυνση, ΦΙΛΗΣGlass®.

«Η νέα μας συνεργασία με την ΦΙΛΗΣGlass®, μία καταξιωμένη στο χώρο της εταιρεία, ενισχύει το δίκτυο των συνεργατών μας στον τομέα της θραύσης κρυστάλλων, εξασφαλίζοντας ένα διευρυμένο σύνολο άμεσων και ποιοτικών υπηρεσιών για τους ασφαλισμένους μας», δήλωσε με τη σειρά του ο Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου.

Προηγούμενο άρθροΑτλαντική Ένωση: Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Συναλλαγών Bonus της Alpha Bank
Επόμενο άρθροΝέο Φορολογικό Πλαίσιο και Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές