Προϊόντα

Ασφάλεια και σιγουριά για την κατοικία με το ERGO My Home

Η ERGO Ασφαλιστική προτείνει το πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας ERGO My Home, για την ολοκληρωμένη και ουσιαστική κάλυψη του χώρου όπου οι άνθρωποι ζουν τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους με τους αγαπημένους τους ανθρώπους, του μέρους όπου νιώθουν ασφάλεια και ηρεμία.

Το σπίτι μας είναι πολύ περισσότερα από ένα απλό κτήριο. Είναι το καταφύγιό μας και γι’ αυτό είναι σημαντικό να το προστατεύουμε από κάθε κίνδυνο. Η ασφάλιση κατοικίας είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε αυτό.

Η ασφάλιση κατοικίας ERGO My Home, με κόστος που ξεκινάει από 12 ευρώ*/μήνα, προσφέρει ολοκληρωμένη και ουσιαστική κάλυψη της περιουσίας από κάθε ενδεχόμενο κίνδυνο, όπως φωτιά, κλοπή, σεισμό, πλημμύρα, τρομοκρατική επίθεση, βανδαλισμό, χιονοστιβάδα κ.ά.

Το πρόγραμμα ERGO My Home διατίθεται σε έξι ευέλικτα πακέτα, ώστε να μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να επιλέξει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές του ανάγκες και στον προϋπολογισμό του. Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά η ERGO Ασφαλιστική, «με την ασφάλιση κατοικίας ERGO My Home, μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία του σπιτιού σας, γνωρίζοντας ότι είναι προστατευμένο από κάθε κίνδυνο».

Τα οφέλη που προσφέρει η ασφάλιση κατοικίας ERGO My Home είναι, συνοπτικά, τα εξής:

  • Ολοκληρωμένη κάλυψη για κάθε κίνδυνο.
  • Έξι ευέλικτα πακέτα, για να επιλέξει ο καταναλωτής αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του.
  • Αποκατάσταση ζημιών σε αξία καινούργιου.
  • Έκπτωση 10% στον ΕΝΦΙΑ.

Ασφάλιση κατοικίας με τη σιγουριά και την τεχνογνωσία της ERGO

Η ERGO, ως γνωστόν, είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στην Ευρώπη, με διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες. Είναι μέλος του Ομίλου Munich Re, ενός από τους μεγαλύτερους αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου στον κόσμο. Στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται για πάνω από 30 χρόνια και έχει αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο με περισσότερους από 3.000 διαμεσολαβητές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με έναν από αυτούς, για να μάθουν περισσότερα για την ασφάλιση κατοικίας ERGO My Home και να επιλέξουν το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές τους ανάγκες.

* Η τιμή είναι ενδεικτική για ασφάλιση διαμερίσματος 100 τ.μ., στην Αθήνα, κατασκευής 1990, με κάλυψη κτηρίου €150.000. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας