Διαμεσολαβούντες

Αρχαιρεσίες για νέο ΔΣ στην ΕΕΑΕ

Την Τακτική της Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποίησε, στις 20/10/2022, η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος.

Η Πρόεδρος, κα Δ. Λύχρου, καλωσόρισε τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, οι οποίοι στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πεπραγμένα της τριετούς θητείας του απερχόμενου Δ.Σ. αλλά και για τα τρέχοντα οικονομικά στοιχεία (απολογισμό και προϋπολογισμό) της Ένωσης.

Την ολοκλήρωση της Γενικής  Συνέλευσης ακολούθησε η ανάδειξη του κ. Κωνσταντίνου Μαυρόπουλου, τ. Προέδρου της Ε.Ε.Α.Ε., σε Επίτιμο Πρόεδρο, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την πολυετή προσφορά αλλά και τη συνεχή υποστήριξη του σε αυτή.

Αμέσως μετά την τελετή, ακολούθησε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Εξελέγησαν με αλφαβητική σειρά:

  1. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
  2. ΒΙΚΤΩΡΑΤΟΥ ΣΤΕΛΛΑ 
  3. ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  4. ΓΙΑΝΝΑΡΗ ΕΦΗ 
  5. ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  6. ΛΥΧΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ – ΙΩΑΝΝΑ
  7. ΠΛΥΤΑΡΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Βάσει της προβλεπόμενης διαδικασίας, εντός της εβδομάδας οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι θα κληθούν σε Συμβούλιο με μοναδικό θέμα την συγκρότηση σε Σώμα του νέου Δ.Σ.

Η πολύ όμορφη βραδιά έκλεισε με coctail που παρατέθηκε στο Roof Garden του ξενοδοχείου Τιτάνια, στο οποίο τίμησαν με την παρουσία τους την ΕΕΑΕ εκπρόσωποι από το σύνολο της Ασφαλιστικής Αγοράς, ενδεικτικά από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας, το ΕΙΑΣ, εκπρόσωποι των Σωματείων της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και  εκπρόσωποι του Κλαδικού Τύπου.  

Διαβάστε επίσης: Στο Bipar και στην EIOPA το θέμα του αθέμιτου ανταγωνισμού

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕAΕ


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας