Εκπαίδευση

Οι πρώτοι απόφοιτοι των προγραμμάτων μετεκπαίδευσης ΕΙΑΣ και Πανεπιστήμιου Πειραιώς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιώς οι Εκδηλώσεις Αποφοίτησης όσων Στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς ολοκλήρωσαν τις Εφαρμοσμένες Σπουδές Διοίκησης Πωλήσεων και Financial Planning, στο πλαίσιο των αντίστοιχων Προγραμμάτων Μετεκπαίδευσης που το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών διεξήγαγε σε ακαδημαϊκή συνεργασία του με το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Κατά τις Εκδηλώσεις Αποφοίτησης, οι Επιστημονικοί Υπεύθυνοι των Προγραμμάτων Μετεκπαίδευσης και Καθηγητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ.κ. Γιάννης Πολλάλης και Νίκος Φίλιππας, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Ι.Α.Σ., κα Νάντια Σταυρογιάννη, και ο Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου, κος Νίκος Σωφρονάς, αναφέρθηκαν στη σημαντική συμβολή των Προγραμμάτων «δια βίου μάθησης» και των Εφαρμοσμένων Ασφαλιστικών Σπουδών, προς την κατεύθυνση του περαιτέρω εκσυγχρονισμού της ασφαλιστικής αγοράς μας και της ισχυροποίησης των προοπτικών εξέλιξης των στελεχών της.

Σε αυτό το πλαίσιο, επιβεβαιώνεται η στρατηγική επιλογή του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών να συνδέει κατάλληλες ενότητες του Εκπαιδευτικού του Προγράμματος με την επιστημονική τεχνογνωσία και το κύρος Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της Χώρας μας, σε τρόπο που οι προσφερόμενες γνώσεις και οι μεταλαμπαδευόμενες εμπειρίες να είναι πλήρεις, εφαρμοσμένες και διαθέτουσες άριστο επιστημονικό υπόβαθρο υπέρ της ανταγωνιστικότητας και της απόδοσης της εργασίας του ανθρώπινου κεφαλαίου της αγοράς μας.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας