Διαμεσολαβούντες

Ανθή Ξηρού: Η δύναμη της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Περιφέρεια!

Ήταν ιδιαίτερη χαρά για μας η πρόσκληση της εξαιρετικής φίλης κας Ανθής Ξηρού και του συζύγου της Βασίλη, να παραστούμε στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διευθύνσεώς της, που έλαβε χώρα σε γνωστό ξενοδοχείο της Βέροιας, την 1η Φεβρουαρίου.

Οι… ανθοί της Ανθής, όλοι δηλαδή οι παραγωγικοί συνεργάτες της, αλλά και οι διοικητικοί, έλαβαν τα συγχαρητήρια και την αγάπη της άξιας ασφαλίστριας, που χρόνια τώρα εκπροσωπεί επάξια την Εθνική Ασφαλιστική, την πρώτη ασφαλιστική, σ’ αυτή τη ζωτική περιοχή της Ελλάδας (Περιφέρεια Κεντροδυτικής Μακεδονίας), και αναδεικνύεται, αυτή και οι συνεργάτες της, σε πρώτη παραγωγική δύναμη εκτός κέντρου.

Δημήτρης Ρουχωτάς

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, η κα Ανθή Ξηρού απευθύνθηκε στην «παρέα» της και μοιράστηκε μαζί τους τη χαρά της επιτυχίας, λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

Για μια ακόμη χρονιά η Διεύθυνσή μας κατέκτησε επάξια την πρώτη θέση στην Περιφέρεια -πλην Αθήνας-, με 753.582 ευρώ παραδόσεις στον κλάδο Ζωής για το έτος 2018. Για την προσπάθειά μας αυτή θέλω να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μου και, κυρίως, τον κάθε unit ξεχωριστά, οι οποίοι με συνέπεια, ζήλο και αποτελεσματικότητα συνέβαλαν στην επίτευξη των αποτελεσμάτων.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, γνωρίζουμε πως η ιδιωτική ασφάλιση αποτελεί τον αξιόπιστο και τον σημαντικότερο ίσως πυλώνα στήριξης της ασφαλιστικής πρόνοιας των Ελλήνων ασφαλισμένων. Γνωρίζουμε, ακόμα, ότι η χώρα μας αποτελεί μία υποασφαλισμένη αγορά, με πολύπλοκο θεσμικό και λειτουργικό πλαίσιο.

Η ιδιωτική ασφάλιση, όμως, είναι αυτή που συμβάλλει τεκμηριωμένα στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας, παρέχοντας προνοιακές υπηρεσίες στα φλέγοντα θέματα τόσο της Υγείας όσο και της Σύνταξης.

Η Εθνική Ασφαλιστική είναι η πρώτη και η κορυφαία εταιρεία στον Κλάδο. Λειτουργεί με γνώμονα την αξιοπιστία, την κοινωνική ευθύνη και το ήθος, σεβόμενη τα 128 χρόνια της ιστορίας της, και προσφέρει στους ασφαλισμένους της υπηρεσίες ποιότητας, μέσω σύγχρονων προϊόντων και διαδικασιών.

Για εμάς, όμως, η Εθνική δεν είμαι μια εταιρεία. Είναι το σπίτι μας. είναι το πλέον σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας!

Όπως γνωρίζετε, δραστηριοποιούμαστε στην Περιφέρεια της Κεντροδυτικής Μακεδονίας, με διαφορετικά δεδομένα από εκείνα της Αθήνας. Καταφέραμε, όμως, να αποδείξουμε, για άλλη μια φορά, ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα, που λειτουργεί με σαφή αποστολή, όραμα, κουλτούρα και επιχειρησιακή τακτική.

Η επαγγελματική κατάρτιση και η εργασιακή κουλτούρα των στελεχών της Διεύθυνσης Ξηρού αποτελούν στοιχεία που οικοδομούν σχέσεις μακροχρόνιας εμπιστοσύνης. Το ανθρώπινο κεφάλαιο της Διεύθυνσης συνθέτει ένα πλήρες ανταγωνιστικό μείγμα, που κριτήριό του είναι η αποτελεσματική εξυπηρέτηση των αναγκών του πελατολογίου της.

Η αποτελεσματική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των πελατών της Διεύθυνσης αποτελεί κριτήριο διαφοροποίησης στην αγορά του ασφαλιστικού κλάδου. Η τήρηση των κανόνων δεοντολογίας, η άμεση κάλυψη των τρεχουσών αλλά και των δυνητικών αναγκών τους και, κυρίως, ο σεβασμός σε αυτές, αποτελούν βασικά συγκριτικά πλεονεκτήματα, που συμβάλλουν στη δημιουργία αισθήματος ασφάλειας.

Φυσικά και δεν θα επαναπαυτούμε στις δάφνες μας! Το 2019 αποτελεί για εμάς έτος στρατηγικών επιλογών. Οι εξελίξεις και οι ζυμώσεις στην αγορά του Κλάδου συνθέτουν μία ευνοϊκή συγκυρία. Καλούμαστε να διαμορφώσουμε μία σαφή και διαφοροποιημένη πρόταση στην αγορά, για την περαιτέρω ανάδειξη τόσο της Εταιρείας όσο και της Διεύθυνσής μας.

Αγαπητοί φίλοι,

η ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου μας και η μεγέθυνση των αποτελεσμάτων μας επιτάσσουν την αναμόχλευση της διαρθρωτικής μας λειτουργίας, μέσω της ανάδειξης στελεχών που προέρχονται από τα “σπλάχνα” της Διεύθυνσης, και την ταυτόχρονη ενίσχυση του στελεχιακού μας δυναμικού.

Λειτουργούμε με το βλέμμα στο μέλλον. Θα διαμορφώσουμε τους τρόπους με τους οποίους θα τοποθετηθούμε αποτελεσματικά στην αγορά, πριν από τον ανταγωνισμό. Κανείς δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί από την Εθνική Ασφαλιστική. Θα αναπτυχθούμε με ρυθμούς μεγαλύτερους από εκείνους της αγοράς. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς.

Η πίστη, η αδιάλειπτη προσπάθεια και η ειλικρίνεια συνθέτουν, αποδεδειγμένα πλέον, το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του ομαδικού πνεύματος της Διεύθυνσής μας, θέτοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά και για τη νέα χρονιά.

Η μακρόχρονη, συνεπής και αποτελεσματική διαδρομή μας στην πρώτη εταιρεία του κλάδου, την Εθνική Ασφαλιστική, αποτελούν εχέγγυα, έμπνευση και μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η χρηστή και αποτελεσματική διοίκηση, η τακτική και επιχειρησιακή καθοδήγηση, αγαπητοί προσκεκλημένοι, θα συμβάλουν, για μία ακόμη φορά, στην ανάπτυξη της εμπειρογνωμοσύνης μας, που αποτελεί το σημαντικότερο και αποδοτικότερο κεφάλαιό μας.

Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ στον καθένα ξεχωριστά υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας. Απευθυνόμενη, όμως, στους προσκεκλημένους μας, θέλω να τονίσω πως εγώ και οι συνεργάτες μου δεν είμαστε απλά μόνο μία ομάδα, είμαστε μια παρέα. Και να ξέρετε πως οι παρέες γράφουν ιστορία!
Σας ευχαριστώ από καρδιάς».

Αξίζει να σημειωθεί πως συγχαρητήρια μηνύματα στη Διεύθυνση της κας Ανθής Ξηρού απέστειλαν ο Δ/νων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Σταύρος Κωνσταντάς, και ο Γενικός Διευθυντής, κ. Γιώργος Ζαφείρης, τα οποία και αναγνώστηκαν, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους διοικητικά στελέχη της Εταιρείας, όπως μαρτυρούν και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας