Αναστολή διενέργειας check up και προασφαλιστικών ελέγχων από τη Βιοϊατρική

2257

Έκτακτα μέτρα έχει λάβει ο Όμιλος Βιοϊατρικής για την προφύλαξη τόσο των προσερχομένων ασθενών, όσο και του προσωπικού των Μονάδων,  με αποτέλεσμα να έχει τροποποιηθεί η λειτουργία των καταστημάτων της και η εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η αναστολή διενέργειας check up και προασφαλιστικών ελέγχων σε ασφαλισμένους Ασφαλιστικών Εταιρειών. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν λάβει οι εταιρείες από τη Βιοϊατρική, οι γραμματείες των Μονάδων επικοινωνούν εγκαίρως με όσους ασφαλισμένους έχουν ήδη προγραμματισμένα ραντεβού, προκειμένου να τους ενημερώσουν σχετικά.

Παράλληλα ο Όμιλος Βιοϊατρικής έχει ενημερώσει τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες για το πλάνο λειτουργίας των Μονάδων του Ομίλου, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χαλκίδα. Οι μονάδες που λειτουργούν, με πρωινή μόνο βάρδια, είναι στις περιοχές: Σταυρούπολη, Τούμπα, Ηλιούπολη (Αθηνών), Νέα Ερυθραία και Άνω Γλυφάδα. Στις μονάδες που λειτουργούν τηρούνται συγκεκριμένες διαδικασίες ασφάλειας – ελέγχου των προσερχομένων.

Προηγούμενο άρθροΕυρωπαϊκή Πίστη: 30 ημέρες επιπλέον περιθώριο για τις ανανεώσεις ασφαλιστηρίων (πλην αυτοκινήτου)
Επόμενο άρθροΗλεκτρονική Διαδικασία Πληρωμής Αποζημιώσεων από την Interlife