Αναρτήθηκε ο κατάλογος των υποψηφίων για τις εξετάσεις της 20ής και 21ης Σεπτεμβρίου

103

Αναρτήθηκε στις 08/09/2014, ο Κατάλογος των υποψηφίων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών καθώς και οδηγίες για τις εξετάσεις που θα διεξαχθούν στην Αθήνα, στις 20.09.2014 για το Επίπεδο Α και στις 21.09.2014 για τα Επίπεδα Β, Γ και Δ).

Σχετικά με το Επίπεδο Α:
Πατήστε εδώ για τον Κατάλογο Υποψηφίων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών οι οποίοι καλούνται να προσέλθουν στις εξετάσεις για τη χορήγηση πιστοποιητικού γνώσεων Επιπέδου Α, στην Αθήνα, το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014.
Πατήστε εδώ για χρήσιμες Πληροφορίες και Οδηγίες προς τους Υποψήφιους. 

Σχετικά με το Επίπεδο Β:
Πατήστε εδώ για τον Κατάλογο Υποψηφίων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών οι οποίοι καλούνται να προσέλθουν στις εξετάσεις για τη χορήγηση πιστοποιητικού γνώσεων Επιπέδου Β, στην Αθήνα, την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014.
Πατήστε εδώ για χρήσιμες Πληροφορίες και Οδηγίες προς τους Υποψήφιους.

Σχετικά με το Επίπεδο Γ:
Πατήστε εδώ για τον Κατάλογο Υποψηφίων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών οι οποίοι καλούνται να προσέλθουν στις εξετάσεις για τη χορήγηση πιστοποιητικού γνώσεων Επιπέδου Γ, στην Αθήνα, την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014.
Πατήστε εδώ για χρήσιμες Πληροφορίες και Οδηγίες προς τους Υποψηφίους.

Σχετικά με το Επίπεδο Δ:
Πατήστε εδώ για τον Κατάλογο Υποψηφίων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών οι οποίοι καλούνται να προσέλθουν στις εξετάσεις για τη χορήγηση πιστοποιητικού γνώσεων Επιπέδου Δ, στην Αθήνα, την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΑθηναϊκή Mediclinic: Ειδικές παροχές για μαθητές και αθλητές
Επόμενο άρθροAllianz Ελλάδος: Η εξάσκηση στη διαδρομή για το σχολείο μπορεί να σώσει τη ζωή των παιδιών σας!