Ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας

362

Καθήκοντα Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου αντίστοιχα, αναλαμβάνουν και επίσημα η κα Λούκα Κατσέλη (φωτ.) και ο κ. Λεωνίδας Φραγκιαδάκης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας, κατά τη συνεδρίασή του στις 23/3/2015, εξέλεξε ως μέλη του την κα Λούκα Κατσέλη και τον κ. Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων κυρίων Γεωργίου Ζανιά και Αλέξανδρου Τουρκολιά. Παραίτηση υπέβαλε και ο κ. Στέφανος Βαβαλίδης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Μετά την εκλογή των νέων μελών, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής προχώρησε σε ανασυγκρότησή του, εκλέγοντας την κα Λούκα Κατσέλη στη θέση της μη εκτελεστικού Προέδρου του και τον κ. Λεωνίδα Φραγκιαδάκη στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας.

Αναμένεται η ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των νέων μελών από τον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας ευχαρίστησε τόσο τον μέχρι σήμερα Πρόεδρο κ. Γ. Ζανιά όσο και τον μέχρι σήμερα Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αλέξ. Τουρκολιά για τη πολύτιμη συνεισφορά τους στην Εθνική Τράπεζα και τον Όμιλό της, και ευχήθηκε στη νέα Διοίκηση επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.

Προηγούμενο άρθροΠόσο ασφαλές είναι το οδικό μας δίκτυο;
Επόμενο άρθροΤο αεροσκάφος της Germanwings και οι ασφαλιστικές επιπτώσεις