Άμεση Ιατρική Βοήθεια Interamerican για τους κατοίκους της Σύρου από την ΟΝΕΧ

711
Στιγμιότυπο από την υπογραφή της συμφωνίας, στις 4 Μαρτίου 2022, μεταξύ της ΟΝΕΧ Neorion Shipyards και της Interamerican παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, και των Διευθύνοντων Συμβούλων των εταιριών κ.κ. Π Ξενοκώστα και Γ. Καντώρο αντίστοιχα.

Μια ιδιαίτερα σημαντική συμφωνία υπεγράφη στις 4 Μαρτίου 2022, παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, μεταξύ της ΟΝΕΧ Neorion Shipyards και της Interamerican, από τους Διευθύνοντες Συμβούλους των εταιρειών κ.κ. Π Ξενοκώστα και Γ. Καντώρο, αντίστοιχα. Η συμφωνία αποτελεί μια κοινωνική προσφορά της ΟΝΕΧ και αφορά στην ασφάλιση, μέσω χορηγίας, όλων των κατοίκων του νησιού της Σύρου με το πρόγραμμα Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας της Interamerican.

Ειδικότερα, η ασφάλιση περιλαμβάνει την επείγουσα αεροδιακομιδή ασθενούς ή τραυματία, συμπληρωματικά ως προς το δημόσιο σύστημα υγείας και μετά από ιατρική γνωμάτευση. Επιπλέον, προσφέρει και συμβουλευτικές ιατρικές υπηρεσίες 24/7, μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 1010 της Interamerican. Την υπηρεσία επείγουσας αερομεταφοράς σε περιστατικά που χρήζουν άμεσης ιατρικής αντιμετώπισης σε νοσηλευτήρια εκτός του νησιού, θα ενεργοποιούν οι ιατροί των δομών του Εθνικού Συστήματος Υγείας στη Σύρο. Η κλήση της Interamerican θα πραγματοποιείται σύμφωνα με το πρωτόκολλο, εφ’ όσον διαπιστωθεί σε κάποιο σοβαρό περιστατικό ασθένειας ή ατυχήματος η ανάγκη μετακίνησης και μόνο στην περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμα τα μέσα αερομεταφοράς του ΕΚΑΒ.

Επιπλέον, η ΟΝΕΧ εξασφάλισε για κάθε εργαζόμενο της στα ναυπηγεία το μοναδικό για τα δεδομένα της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς πρόγραμμα ασφάλισης υγείας bewell της Interamerican και συγκεκριμένα την κάλυψη των εξόδων νοσηλείας από ατύχημα.

Για τη σύναψη του συμβολαίου της εταιρείας διαμεσολάβησε ο unit manager κ. Πέτρος Καπέλλας, υπεύθυνος του γραφείου Πωλήσεων Interamerican Σύρου, το οποίο διοικητικά υπάγεται στο Γραφείο Πωλήσεων Αμαρουσίου, με συντονίστρια την κα Κωνσταντίνα Μαθιούδη.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΌμιλος Groupama: €15,5 δισ. τα έσοδα από ασφάλιστρα το 2021
Επόμενο άρθροΌμιλος Generali: €2,85 δισ. τα καθαρά αποτελέσματα το 2021