Άμεση η ανταπόκριση της Εθνικής στη ζημιά της Druckfarben Ελλάς ΑΕΒΕ

479

Στο πλευρό της Druckfarben Ελλάς ΑΕΒΕ βρίσκεται, όπως σε όλους τους πελάτες της η Εθνική Ασφαλιστική, από την πρώτη ημέρα (28/3/16) της πυρκαγιάς που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας. Πραγματογνώμονες και στέλεχος της Εταιρείας έσπευσαν επί τόπου από την πρώτη στιγμή του ατυχήματος.

Η Εθνική Ασφαλιστική καθώς ηγείται του συνασφαλιστικού σχήματος που καλύπτει την Druckfarben τόσο για Υλικές Ζημιές όσο και για Απώλεια Κερδών έναντι Πυρκαγιάς & Συμπληρωματικών Κινδύνων, προχωρεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ταχύτατη και ορθή εξυπηρέτηση της ασφαλισμένης εταιρείας.

Άμεση ήταν η επέμβαση και οι προσπάθειες που κατέβαλε η Διεύθυνση του Πυροσβεστικού Σώματος για τον περιορισμό των ζημιών προς την οποία η Εθνική Ασφαλιστική εκφράζει τις ευχαριστίες της, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημαίνοντας το σημαντικό γεγονός πως δεν υπήρξε τραυματισμός κανενός εργαζόμενου.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η Εθνική Ασφαλιστική θα βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους (ασφαλισμένος, συνασφαλίστριες εταιρείες, διαμεσολαβούντες μεσίτες, δημόσιες αρχές και πραγματογνώμονες), προκειμένου να ολοκληρώσει το ταχύτερο δυνατόν τις προβλεπόμενες διαδικασίες και να πράξει τα όσα υπαγορεύονται από αυτές και από την ασφαλιστική σύμβαση,  όπως άλλωστε συμβαίνει στις χιλιάδες ζημιές που καλείται να διαχειριστεί κάθε χρόνο.

Προηγούμενο άρθροInteramerican: €216,3 εκατ. κατέβαλε σε ασφαλισμένους της το 2015
Επόμενο άρθροΑλλαγές στην ασφάλιση Υγείας λόγω Solvency II