Εταιρείες

Alter Ego Facilities Management: Πρωτοπορεί με την πιστοποίηση ISO/IEC 27701:2019

H Alter Ego Facilities Management, μέλος του ομίλου εταιρειών Ευρωπαϊκή Πίστη, ανακοινώνει την πιστοποίησή της κατά το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 27701:2019 “Privacy Information Management Systems”. Η διαδικασία πιστοποίησης πραγματοποιήθηκε από την SWISS APPROVAL TECHNISCHE BEWERTUNG και η Alter Ego αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους επιχειρηματικούς οργανισμούς που αποκτούν το διαπιστευμένο, μέσω IAS, πρότυπο.

Το συγκεκριμένο πρότυπο, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, θέτει τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές σε σχέση με ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που κατέχει η Εταιρεία, με απώτερο σκοπό τη διασφάλιση, παράλληλα με την ασφάλεια των πληροφοριών, της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών της.

Η κα Σταυρούλα Γαρδίκη, Data Protection Officer & Επικεφαλής Διοικητικών Υπηρεσιών και Συστημάτων ISO της Alter Ego S.A., δήλωσε σχετικά: «Το ISO/IEC 27701 αποτέλεσε τη φυσική συνέχεια, έπειτα και από την απόκτηση του ISO/IEC 27001, αναφορικά με την προστασία των δεδομένων και των ατομικών δικαιωμάτων απορρήτου. Το υψηλό αίσθημα ευθύνης που μας διακρίνει, μας ωθεί να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πελατών, συνεργατών και εργαζομένων μας, να συμμορφωνόμαστε με διαφάνεια στις εκάστοτε κανονιστικές απαιτήσεις, προλαμβάνοντας τους επικείμενους κινδύνους».

Η Alter Ego είναι πρωτοπόρος Εταιρεία στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Facility Management, με δυναμική παρουσία στην Ελλάδα, αποτελώντας τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη των μεγαλύτερων εταιρειών και οργανισμών.

Στόχος της Εταιρείας, από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα, είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, τηρώντας τα αυστηρότερα πρωτόκολλα, με σεβασμό στην κοινωνία και το περιβάλλον.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας