Εταιρείες

Alter Ego Facilities Management: H πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα με ISO 41001:2018 Facility Management Systems

H Alter Ego Facilities Management, μέλος του ομίλου εταιρειών Ευρωπαϊκή Πίστη, ανακοίνωσε την πιστοποίησή της κατά το διεθνές πρότυπο ISO 41001:2018 Facility Management Systems. Η πιστοποίηση πραγματοποιήθηκε από την TUV AUSTRIA Hellas και η Alter Ego αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που αποκτά το διαπιστευμένο, μέσω Ε.ΣΥ.Δ., πιστοποιητικό.

Το συγκεκριμένο πρότυπο θέτει τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές σε σχέση με την διαχείριση των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού των πελατών της Εταιρείας, με απώτερο σκοπό τη διασφάλιση και τη βελτίωση της λειτουργικότητάς τους. Το σύστημα διαχείρισης ISO 41001:2018 εστιάζει στην ικανοποίηση των ενδιαφερόμενων μερών, στις συνθήκες εργασίας, στη συμμετοχή της Ανώτατης Διοίκησης, στη θέσπιση και στην παρακολούθηση στόχων και στη συνεχή βελτίωση.

Η κα Ανθή Ηλιοπούλου, Γενική Διευθύντρια της Alter Ego, δήλωσε σχετικά: «Κάθε τι νέο, που μπορεί να εξελίξει την Εταιρεία μας, μας αφορά. Το συγκεκριμένο πρότυπο σχετίζεται όσο κανένα άλλο με το αντικείμενό μας και νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που είμαστε η πρώτη Εταιρεία στην Ελλάδα που λαμβάνει το διαπιστευμένο πιστοποιητικό. Τέλος, είναι άξιο να αναφερθεί πως η συγκεκριμένη διαπίστευση, είναι αποτέλεσμα της συντονισμένης εργασίας και της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας των ανθρώπων της Εταιρείας μας, ανταμείβοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθειά τους».

Η Alter Ego είναι πρωτοπόρος Εταιρεία στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Facility Management, με δυναμική παρουσία στην Ελλάδα, αποτελώντας τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη των μεγαλύτερων εταιρειών και οργανισμών εδώ και τέσσερις δεκαετίες.

Στόχος της εταιρείας, από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα, είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου τηρώντας τα αυστηρότερα πρωτόκολλα, με σεβασμό στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας