Διεθνή

Αλλαγή ηγεσίας για τους Lloyd’s

Οι Lloyd’s ανακοίνωσαν ότι η Inga Beale Διευθύνουσα Σύμβουλος, θα αποσυρθεί το επόμενο έτος (2019), κλείνοντας έναν πενταετή κύκλο ως επικεφαλής του οργανισμού.

Η κα Beale προσχώρησε στους Lloyd’s τον Ιανουάριο του 2014. Από τότε, η αφοσίωσή της στον μετασχηματισμό της αγοράς και των Lloyd’s οδήγησε σε σημαντικές αλλαγές και την υιοθέτηση νέας τεχνολογίας που επιτάχυνε τον εκσυγχρονισμό και την ψηφιοποίηση της αγοράς.

Παράλληλα, η πρωτοβουλία Inclusion @ Lloyd’s, την οποία η κα Beale ξεκίνησε το 2013 και γιορτάζεται μέσω του ετήσιου φεστιβάλ Dive In, και έχει ενσωματώσει την ποικιλομορφία και την ένταξη ως επιχειρηματική επιταγή σε ολόκληρο τον ασφαλιστικό κλάδο.

Η δήλωση της ιδίας σχετικά με την αποχώρησή της έχει ως εξής:
“Η απόφαση να αποχωρήσω ήταν δύσκολη και όταν έρθει η ώρα θα μου λείψουν η ενέργεια, το καινοτόμο πνεύμα και η τεχνογνωσία που συναντώ κάθε εργάσιμη ημέρα. Το να είμαι επικεφαλή των Lloyd’s είναι τιμή και είμαι υπερήφανη που διαδραματίσα ένα ρόλο στην εξασφάλιση ότι θα παραμείνει ένας οργανισμός κατάλληλος για το μέλλον. Ο κόσμος εμπιστεύεται ότι οι Lloyd’s θα είναι εκεί όταν αυτό έχει σημασία και πιστεύω ότι βρίσκονται πολύ καλά τοποθετημένοι για τα επόμενα 330 χρόνια. “

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας