Το ΑΙΚ γιορτάζει 45 χρόνια προσφοράς στην Ασφαλιστική Εκπαίδευση

1928
Ioannidis Xampoyris AIK
Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου, κ.κ. Μανώλης Ιωαννίδης και Χαράλαμπος Χαμπουρής, ενώ παρουσιάζουν τη θεματολογία του Συνεδρίου στους δημοσιογράφους.

Το 13ο Ασφαλιστικό Συνέδριό του διοργανώνει το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου, στις 8 Νοεμβρίου 2017, στο  Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, στη Λευκωσία, γιορτάζοντας, παράλληλα, 45 χρόνια  προσφοράς στην Ασφαλιστική Εκπαίδευση.

Όπως επισημαίνει στο μήνυμά του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου, κ. Μανώλης Ιωαννίδης, «Ο τίτλος του Συνεδρίου μας «45 Χρόνια Α.Ι.Κ.: Μαζί γιορτάζουμε, Μαζί συνεχίζουμε!», φανερώνει ότι το έργο του Ινστιτούτου μας είναι μια συλλογική προσφορά όλων μας και αγάπη προς την επαγγελματική γνώση, βασισμένη στην εθελοντική συνεισφορά. Το Ινστιτούτο ανήκει στα Μέλη του και αυτά θα το οδηγήσουν στις όποιες νέες μελλοντικές εκπαιδευτικές κατακτήσεις.

Μέσα από τις θεματικές ενότητες του Συνεδρίου, γίνεται μία συνειδητή προσπάθεια ανάδειξης των προκλήσεων που καλείται να αντιμετωπίσει ο ασφαλιστικός τομέας. Παράλληλα οι Σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν, την αποτύπωση της άποψης των καταναλωτών μέσα από τα ευρήματα Ερευνας Αγοράς και του βαθμού ικανοποίησης του από τις υπηρεσίες που απολαμβάνουν από τον Ασφαλιστικό τομέα».

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Δημήτρη Συλλούρη, και το στηρίζουν ως μεγάλοι χορηγοί οι εταιρείες AON, Carpenter Turner και Εμμανουήλ Ν. Μάνος (Κύπρος) λτδ.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο του ΑΙΚ θα βρείτε εδώ.

Προηγούμενο άρθροΚορυφαίες διακρίσεις για τα social media της AXA Ασφαλιστικής
Επόμενο άρθροΜία ημέρα με τον CEO της Generali κ. Πάνο Δημητρίου