50 χρόνια προσφοράς του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου

458
Ο Πρόεδρος του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου, κ. Χαράλαμπος Χαμπουρής.

Πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022, στο Δημοτικό θέατρο Λευκωσίας, εκδήλωση για τον εορτασμό των 50 Χρόνων προσφοράς του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου στην Επαγγελματική Εκπαίδευση. Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 420 Μέλη και φίλοι του ΑΙΚ.

Την εκδήλωση χαιρέτισε, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, ο Πρόεδρος του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου, κ. Χαράλαμπος Χαμπουρής, και ακολούθως βραβεύτηκαν όλα τα Επαγγελματικά Σώματα της βιομηχανίας και οι Ασφαλιστικές Εταιρείες για τη διαχρονική στήριξή τους στο ΑΙΚ ως επίσης τα Μέλη και οι Πρόεδροι που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στα Διοικητικά Συμβούλια του Ινστιτούτου, για να γιορτάζουμε όλοι μαζί τα 50 χρόνια προσφοράς στην επαγγελματική εκπαίδευση.

Οι Καλλιτέχνες Κωνσταντίνος Χριστοφόρου & Μαρία Θεοδότου με την ορχήστρα τους έντυσαν μουσικά τη βραδιά με αφιερώματα σε 4 υπέροχους μουσικοσυνθέτες, τον Γιώργο Κουγιουμτζή, τον Γιάννη Σπανό, τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τον Μάριο Τόκα.

Τιμήθηκαν, επίσης, ο Σύνδεσμος «Χάρισμα» και δυο αυτοδίδακτοι καλλιτέχνες που διακρίθηκαν στην τέχνη και στον πολιτισμό και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για την προσφορά του στην παγκόσμια ημέρας Μουσικής.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ – Τιμητικές διακρίσεις στα μέλη που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στα διοικητικά συμβούλια του ΑΙΚ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ – Τιμητικές διακρίσεις στους προέδρους που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στα διοικητικά συμβούλια του ΑΙΚ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ – Τιμητικές διακρίσεις στα επαγγελματικά σώματα και στις ασφαλιστικές εταιρείες για τη διαχρονική στήριξή τους στο ΑΙΚ


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΜε τα κόκκινα γιλέκα οι εργαζόμενοι της Interamerican έγιναν «Πωλητές για μια ώρα» του περιοδικού «Σχεδία»
Επόμενο άρθροΕταιρική υπευθυνότητα από την NP Ασφαλιστική