Εταιρείες

AIG: Ολοκλήρωση Εργασιών Εθελοντικού Μήνα

Στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Μήνα Εθελοντικής Εργασίας της AIG, οι εργαζόμενοι της εταιρείας στην Ελλάδα συμμετείχαν και φέτος σε εθελοντικές δράσεις, στηρίζοντας τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση PRAKSIS, καθώς και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Συγκεκριμένα, ο Εθελοντικός Μήνας διήρκησε από τις 13 Απριλίου έως και τις 13 Μαΐου. Στο διάστημα αυτό, οι εργαζόμενοι της AIG σε Ελλάδα και Θεσσαλονίκη:

  • Προσέφεραν εθελοντική εργασία στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, που διατηρεί το Χαμόγελο του Παιδιού στο Μαρούσι, συμβάλλοντας στην οργάνωση της αποθήκης και τον διαχωρισμό ειδών πρώτης ανάγκης, που θα δοθούν σε οικογένειες, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα αλλά και στους πρόσφυγες. Επιπλέον, επισκέφθηκαν το Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήρι του Χαμόγελου του Παιδιού στα Ιλίσια, όπου είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στη κατασκευή διάφορων δημιουργιών για το bazaar του οργανισμού.
  • Επισκέφθηκαν τους χώρους της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης PRAKSIS σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου παρέδωσαν τα είδη πρώτης ανάγκης που είχαν συγκεντρώσει οι συνάδελφοι και συνέβαλλαν στον διαχωρισμό των ρούχων και στην ταξινόμηση των ειδών πρώτης ανάγκης, που προορίζονται για τους πρόσφυγες.

Ο κ. Giuseppe Zorgno, Διευθύνων Σύμβουλος της AIG Ελλάς Α.Ε. σχολίασε σχετικά:  «Για ακόμη μια χρονιά, η ανταπόκριση των συναδέλφων μας στις εργασίες του Εθελοντικού Μήνα, ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική, καθώς φέτος για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν παράλληλες δράσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σε μια δύσκολη εποχή, οι εργασίες του Εθελοντικού Μήνα αποκτούν ξεχωριστή σημασία, καθώς οι ανάγκες των μη κερδοσκοπικών οργανισμών είναι πιο αυξημένες από ποτέ, τόσο σε υλικό επίπεδο όσο και σε ανθρώπινη υποστήριξη. Στόχος της AIG, είναι να συνεχίσει να πραγματοποιεί οργανωμένες κοινωνικές δράσεις, που αποσκοπούν στη στήριξη και στην αρωγή των συνανθρώπων μας, προβάλλοντας σε κάθε ευκαιρία τις αρχές του εθελοντισμού και της προσφοράς».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας