Αφιέρωμα της McKinsey στον οργανωσιακό μετασχηματισμό της Ιnteramerican

1222

Αφιέρωμα στον οργανωσιακό μετασχηματισμό της Interamerican έκανε πρόσφατα η ΜcKinsey.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Εταιρεία, το 2018 η Interamerican, επιδιώκοντας μία ριζική αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας της, ξεκίνησε έναν διευρυμένο μετασχηματισμό προκειμένου να μεταμορφώσει τον οργανισμό σε μια σύγχρονη και εξαιρετικά πελατοκεντρική Εταιρεία, η οποία θα διαχειρίζεται την πολυπλοκότητα του σημερινού περιβάλλοντος με ευφυΐα, ευελιξία και αποτελεσματικότητα, ενδυναμώνοντας στο μέγιστο τους ανθρώπους της και κάνοντας πράξη τις αξίες της και την αποστολή της.

Τέσσερα χρόνια μετά τον μετασχηματισμό της Interamerican, η ΜcKinsey μια από τις σημαντικότερες εταιρείες συμβούλων διεθνώς, προχώρησε σε μία ειδική έκδοση για τον οργανωσιακό μετασχηματισμό της Εταιρείας, φιλοξενώντας σε αυτό τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Interamerican, κ. Γιάννη Καντώρο, και τον Γενικό Διευθυντή των Ασφαλιστικών Εργασιών του Ομίλου, κ. Vincent Teekens.

H McΚinsey αναγνωρίζει την Interamerican ως πρωτοπόρο εταιρεία του χώρου, η οποία δείχνει τον δρόμο προς το μέλλον στις ασφαλιστικές εταιρείες, ιδιαίτερα της Νότιας Ευρώπης, αποτελώντας παράλληλα ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το σύνολο της επιχειρηματικής κοινότητας στην Ελλάδα. Η δημοσίευση αυτή αποτελεί αναμφίβολα μια σημαντική διάκριση για την Interamerican που ξεπερνάει τα σύνορα της χώρας μας και αναδεικνύει το έργο των ανθρώπων της, καταλήγει το δελτίο Τύπου.

Αναλυτικά το αφιέρωμα στο global site της McKinsey στο https://www.mckinsey.com


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΕΑΕΕ: Πρωτόκολλο Συνεργασίας με το MBA του ΕΚΠΑ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
Επόμενο άρθροAllianz Ελλάδος: Μία ξεχωριστή συνάντηση πωλήσεων στη Μαδέρα της Πορτογαλίας