Ταξίδια

Allianz Ελλάδος: Μία ξεχωριστή συνάντηση πωλήσεων στη Μαδέρα της Πορτογαλίας

H Allianz Ελλάδος, επιδιώκοντας τη συνεχή ενδυνάμωση των στελεχών και των συνεργατών της, διοργάνωσε μία συνάντηση πωλήσεων στη Μαδέρα της Πορτογαλίας μεταξύ 30 Μαρτίου και 4 Απριλίου 2023.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, στο πλαίσιο του ταξιδιού, 18 μεσίτες και διοικητικά στελέχη της Allianz Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Πίστης συμμετείχαν σε συνάντηση εργασίας  με κύριο ομιλητή τον κ. Mathieu Vicomte, Sales & Distribution Manager, Mediterranean & Africa Region της Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS), που αποτελεί παγκόσμιο πάροχο εταιρικών ασφαλίσεων και βασική επιχειρηματική μονάδα του Ομίλου Allianz.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκε η απόδοση του Ομίλου Allianz, αλλά και της Allianz Ελλάδος, για το 2022, ενώ οι παριστάμενοι ενημερώθηκαν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις της συγχώνευσης με την Ευρωπαϊκή Πίστη. Παράλληλα, αναλύθηκε η στρατηγική του Ομίλου για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (MidCorp), ενώ πραγματοποιήθηκε και ενημέρωση της Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) για τη στρατηγική ανάληψης κινδύνων ανά κλάδο.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι συνεργάτες και τα στελέχη της Allianz Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Πίστης είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν περιοχές της Μαδέρα και να γνωριστούν μεταξύ τους μέσα από μοναδικές εμπειρίες.

Το ταξίδι ανέδειξε τη διάθεση ομαδικότητας που διέπει την Allianz Ελλάδος. Πάνω απ’ όλα, αποτέλεσε μια ξεχωριστή και αναζωογονητική εμπειρία που θα συντροφεύει τα στελέχη και τους συνεργάτες της εταιρείας.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας