Εταιρείες

Affidea: Πρόγραμμα δωρεάν ελέγχου μαστού «Φώφη Γεννηματά»

Τα διαγνωστικά κέντρα Affidea συμμετέχουν στο πρόγραμμα πρόληψης και ευαισθητοποίησης «Φώφη Γεννηματά», το οποίο προσφέρει δωρεάν προληπτικούς ελέγχους μαστού.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, τουλάχιστον 1,3 εκατομμύρια γυναίκες στη χώρα θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν δωρεάν σε ψηφιακή μαστογραφία το αμέσως επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο του εθνικού προγράμματος για πρόληψη του καρκίνου του μαστού «Φώφη Γεννηματά».

Το πρόγραμμα αφορά όλες τις γυναίκες ηλικίας 50-69 ετών, οι οποίες διαμένουν στην Ελλάδα και διαθέτουν ΑΜΚΑ. Εξαιρούνται μόνο όσες έχουν ήδη κάνει ψηφιακή μαστογραφία κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους είτε εκείνες που έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού κατά την τελευταία πενταετία.

Είναι ενδεικτικό ότι στην Ελλάδα μόνο το 11% των διαγνώσεων καρκίνου έγιναν κατά τη διαδικασία προληπτικού ελέγχου (check up), σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου, ποσοστό ιδιαίτερα χαμηλό που πρέπει στα επόμενα χρόνια να αυξηθεί.

Στην Affidea η εμπειρία της ψηφιακής μαστογραφίας είναι διαφορετική, καθώς παρέχει:

  • εξατομικευμένη φροντίδα για την υγεία του μαστού
  • απεικονιστικό εξοπλισμό βασισμένο σε τεχνολογία αιχμής
  • ιατρούς και τεχνολόγους εξειδικευμένους στην απεικόνιση του μαστού
  • άμεση διάγνωση και συμβουλευτική καθοδήγηση
  • την εγγύηση ποιότητας του κορυφαίου ιδιωτικού φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη.

H πρόληψη σώζει ζωές!

Μπορείτε να κλέισετε το ραντεβού σας στα πλέον σύγχρονα τμήματα Ψηφιακής Μαστογραφίας 2D, αλλά και 3D Τομοσύνθεσης του Ομίλου Affidea, στο πλησιέστερο διαγνωστικό κέντρο που σας εξυπηρετεί.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας