Εταιρείες

Affidea: Dermapen4 & Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Ο Όμιλος Affidea προσφέρει δύο θεραπείες που θα βελτιώσουν την υγεία και την εικόνα, το Dermapen4 και την αυτόλογη μεσοθεραπεία.

Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που η διάθεση αλλάζει συνήθως προς το καλύτερο, ενώ η «ζεστασιά» των συγκεκριμένων ημερών, σε συνδυασμό με τη ζεστή ατμόσφαιρα και τον στολισμό, συμβάλλουν στη βελτίωση της ψυχολογίας. Είναι λοιπόν και μια ιδανική ευκαιρία για μια αναζωογόνηση του οργανισμού μέσα από θεραπείες λάμψης και ανάπλασης του δέρματος που θα αλλάξουν την εμφάνιση και θα ανεβάσουν κατακόρυφα τη διάθεση.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, δύο κορυφαίες τεχνολογικά θεραπείες, που θα βελτιώσουν την υγεία και την εικόνα, είναι η αυτόλογη μεσοθεραπεία και το Dermapen4.

Τι είναι η αυτόλογη μεσοθεραπεία

Πρόκειται για μια επαναστατική αντιγηραντική θεραπεία η οποία χρησιμοποιεί τις δυνατότητες του ίδιου του οργανισμού για την ανάπλαση του δέρματος.

Είναι ενέσιμη θεραπεία η οποία, όμως, δεν χρησιμοποιεί ουσίες, όπως το υαλουρονικό οξύ αλλά μόνο πλάσμα, πλούσιο σε αιμοπετάλια, το οποίο και προέρχεται από το ίδιο το άτομο. Ως γνωστόν, τα αιμοπετάλια διαδραματίζουν τον πλέον σημαντικό ρόλο στην επούλωση των πληγών και των τραυμάτων και την αναγέννηση των ιστών του οργανισμού.

Πώς γίνεται η αυτόλογη μεσοθεραπεία

Αρχικά γίνεται μια απλή αιμοληψία από όπου και λαμβάνουμε μία μικρή ποσότητα αίματος. Μέσω μιας ειδικής διαδικασίας φυγοκέντρησης, το αίμα διαχωρίζεται με το πλάσμα και τα αιμοπετάλια να καταλαμβάνουν το πάνω μέρος του φιαλιδίου και τα ερυθρά και λευκά κύτταρα τη βάση αυτού. Το πλάσμα διαχωρίζεται σε φτωχό και σε πλούσιο σε αιμοπετάλια. Το πλούσιο σε συμπυκνωμένα αιμοπετάλια πλάσμα είναι αυτό που χρησιμοποιείται στη θεραπεία. Οι αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες βοηθούν στην δημιουργία νέου κολλαγόνου, επιτυγχάνοντας έτσι λάμψη και επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία.

Το γερασμένο δέρμα έχει μικρότερη ελαστικότητα και μικρή ποσότητα υαλουρονικού οξέος. Με την έγχυση, λοιπόν, του πλάσματος που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια, εκκρίνονται εκείνοι οι αυξητικοί παράγοντες που έχουν σαν αποτέλεσμα να παράγεται κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ και να βελτιώνεται η ελαστικότητα του δέρματος.

Τι είναι το Dermapen4

Το Dermapen4 αποτελεί μια κορυφαία τεχνολογική εξέλιξη, όπου νέα τεχνολογία κεφαλής σαρώνει την επιφάνεια του δέρματος έως και 105% πιο γρήγορα από τις πιο παλαιές συσκευές. Με το Dermapen4 γίνεται κάθετη διάτρηση του δέρματος, ενώ μεταφέρονται έως και 80% βαθύτερα στο δέρμα τα δραστικά συστατικά της θεραπείας, με αποτέλεσμα την αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, τη σαφή βελτίωση της υφής του δέρματος και την αποκατάσταση της υγρασίας του.

Σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται το Dermapen4

Το Dermapen4 μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Ρυτίδες
  • Χαλαρό δέρμα
  • Ουλές ή σημάδια ακμής
  • Λιπαρό δέρμα
  • Υπερμελαγχρώσεις
  • Ραγάδες
  • Αντιοξειδωτική δράση
  • Ανάπλαση

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται το Dermapen4

Όσον αφορά τα σημεία που εφαρμόζεται, μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, τον λαιμό, τα χέρια και το σώμα. Πρέπει να σημειωθεί πως είναι μια εξαιρετική επιλογή για σημεία του σώματος που θεωρούνται δύσκολα όπως η περιοχή γύρω από τα μάτια και τα βλέφαρα, τα χείλη και η μύτη κλπ. Εφαρμόζεται, επίσης, σε περιπτώσεις τριχόπτωσης στο τριχωτό της κεφαλής.

Πρέπει να σημειωθεί πως η θεραπεία με Dermapen4 είναι η πλέον ανώδυνη θεραπεία. Συνήθως απαιτούνται 3-8 συνεδρίες που γίνονται σε διάστημα από 2 έως 8 εβδομάδες. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία αλλά καλύτερη εκτίμηση και εμφάνιση των αποτελεσμάτων γίνεται μετά την 3η συνεδρία.

To DermaPen είναι μια θεραπεία που αναπλάθει φυσικά το δέρμα, χρησιμοποιώντας το φυσικό μηχανισμό δημιουργίας κολλαγόνου του προσώπου. Ο μικροβελονισμός του δέρματος προκαλεί ελάχιστη βλάβη στο δέρμα, είναι ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος, επιτυγχάνει μια γρήγορη και ανώδυνη αποκατάσταση και μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και το καλοκαίρι.

Το Dermapen4 μπορεί να συνδυαστεί με πλήθος άλλων θεραπειών, ενώ είναι ιδανικός συνδυασμός με αυτόλογη μεσοθεραπεία για εξαιρετικά αποτελέσματα.

Οι παραπάνω θεραπείες πραγματοποιούνται στα City Med, Πρότυπα Δερματολογικά Κέντρα του Ομίλου Affidea και έως τις 31 Ιανουαρίου 2022 προσφέρονται συνδυαστικά, σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ραντεβού πατήστε εδώ: https://athenscitymed.gr/epikoinonia


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας