Με «Αέρα Νίκης» και στο Επιμελητήριο Πειραιά οι Διαμεσολαβητές

1166

«Αέρα Νίκης» στον Συνδυασμό «Επαγγελματική Συνεργασία» και τον κ. Κώστα Μαρκουλιδάκη έδωσαν χθες, 28 Νοεμβρίου, εκπρόσωποι των επιχειρήσεων, της αποκεντρωμένης διοίκησης, και παλαιοί επιμελητηριακοί που προσήρθαν στην παρουσίαση  του Συνδυασμού και πλημμύρισαν στην κυριολεξία το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Στην εκδήλωση  χαιρέτισαν ο πρόεδρος του ΕΕΑ, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, οι Δήμαρχοι Νίκαιας, κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, και Περάματος, κ. Γιάννης Λαγουδάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος, κ. Γιάννης Μοίρας, ο πρόεδρος της ΠΕΦΕ, κ. Δημ Τσαμόπουλος, και ο πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ, κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, που απέδωσαν τιμή στον Συνδυασμό και στον Κώστα Μαρκουλιδάκη προσωπικά.

Παρευρέθηκαν οι παλαιοί επιμελητηριακοί κ.κ. Σάββας Φουστανελάς, Γιώργος Χαμάκος, Κώστας Αδαμόπουλος, Άγγελος Μακρυγιάννης, Μιχάλης Τυρής, και ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Γιώργος Μπενέτος.

Διάχυτο ήταν και το ενδιαφέρον για το μέλλον και τα όσα δρομολογούνται από τον Συνδυασμό με στόχο το ΕΕΠ να εξελιχθεί δυναμικά σε ένα πιο σύγχρονο ευρωπαϊκό επιμελητήριο όπου θα μπορεί να προσφέρει στα μέλη του υπηρεσίες όπως ανάλογα ισχύει στα επιμελητήρια των άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Στην ομιλία του ο κ. Κώστας Μαρκουλιδάκης έδωσε δείγμα των ρεαλιστικών και πραγματοποιήσιμων στόχων του ΕΕΠ για το επόμενο διάστημα, καθώς, όπως ανάφερε, έχουν τεθεί οι βάσεις και πλέον μπορούν να γίνουν πιο γρήγορα και συγκεκριμένα βήματα με σαφή προσανατολισμό. Οι επόμενες κορυφές για το ΕΕΠ είναι συγκεκριμένες και θα κατακτηθούν με απώτερο στόχο να βελτιωθεί το περιβάλλον λειτουργίας της αγοράς, να ομαλοποιηθούν οι συνθήκες λειτουργίας των επιχειρήσεων και να προσφέρει το ΕΕΠ υψηλές και ποιοτικές υπηρεσίες στα μέλη του.

Στη συνέχεια σε κλίμα ενθουσιασμού έγινε η παρουσίαση των 102 υποψηφίων του Συνδυασμού από 39 διαφορετικά επαγγέλματα με 47 εκλεγμένους, στο Επιμελητήριο ή ως Πρόεδροι και μέλη Σωματείων και Ομοσπονδιών των κλάδων τους, πλαισιωμένοι από πετυχημένους αλλά και νέους επιχειρηματίες δεύτερης γενιάς που όπως έλεγαν χαρακτηριστικά  μπαίνουν στον Επιμελητηριακό θεσμό για να στηρίξουν τη δουλειά τους.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος κ. Κ. Μαρκουλιδάκης κλείνοντας κάλεσε τους Επιχειρηματίες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, γιατί η δική τους συμμετοχή θα δώσει τη δύναμη στο Επιμελητήριο. Τους κάλεσε να ψηφίσουν αξιολογώντας τη διαδρομή τη συνέπεια τις ικανότητες των υποψηφίων αλλά και το ήθος τους, γιατί όπως είπε τότε θα νικήσουμε γιατί οι μάχες που έρχονται θα είναι πολλές και καθοριστικές.

Διαβάστε επίσης: Ο Κ. Μαρκουλιδάκης υποψήφιος Πρόεδρος στο Επιμελητήριο Πειραιά

Προηγούμενο άρθροΗ Achmea πούλησε την Friends First στην Aviva
Επόμενο άρθροΗ ΕΕΑΕ στηρίζει τα μέλη της στις εκλογές των επιμελητηρίων