Διεθνή

6ο παγκόσμιο συνέδριο των πραγματογνωμόνων vrs Adjusters

Το 6ο παγκόσμιο συνέδριο των πραγματογνωμόνων vrs Adjusters διοργανώθηκε στο Παρίσι από τις 15 έως τις 17 Μαΐου 2019.

74 αντιπρόσωποι, που εκπροσώπησαν 22 εταιρείες μέλη της vrs Adjusters από 27 χώρες, συμμετείχαν στο παγκόσμιο συνέδριο. Στο συνέδριο συζητήθηκαν διάφορα θέματα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και αντάλλαξαν απόψεις και εμπειρίες για τις βέλτιστες πρακτικές στην εξυπηρέτηση πελατών.

Το παγκόσμιο συνέδριο των  vrs Adjusters διοργανώνεται κάθε 2/3 έτη και είναι μια ευκαιρία για σύσφιξη των σχέσεων των υφιστάμενων μελών και γνωριμία των νέων, όπως οι vrs QuestGates από το ΗΒ και την Ιρλανδία, vrs Engle Martin από τις ΗΠΑ και vrs DNZ από την Κίνα.

«Είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε έναν μεγάλο οργανισμό, με γραφεία παντού στον κόσμο και αναγνωριζόμαστε για την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας. Τα τελευταία 16 χρόνια, αναπτυχθήκαμε σημαντικά και γίναμε ένας από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών πραγματογνωμοσυνών και διαχείρισης ζημιών», δήλωσε ο κ. Tancrède Stagnara, Πρόεδρος του οργανισμού.

Στο παγκόσμιο συνέδριο συμμετείχαν ομιλητές που εκπροσώπησαν τους μεγαλύτερους παράγοντες της ασφαλιστικής βιομηχανίας σε ζωντανές συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης που αφορούσαν τους αναδυόμενους κινδύνους και τη διακοπή εργασιών επιχειρήσεων, για τα οποία κατατέθηκαν πολλές ενδιαφέρουσες και σημαντικές ιδέες.

Μεταξύ των ειδικών προσκεκλημένων, ήταν ο Cédric Dumont, μέλος της ομάδας RedBull από το 2000, ο οποίος έκανε την εναρκτήρια ομιλία εστιασμένη στην υψηλή εργασιακή απόδοση, την αυτό-ηγεσία, τη λειτουργία αριστείας και την εμπιστοσύνη που βρίσκονται πίσω από ομάδες υψηλών επιδόσεων.

Οι κοινωνικές εκδηλώσεις του συνεδρίου προσέφεραν στους αντιπροσώπους, στους προσκεκλημένους ομιλητές, στους πελάτες και στους χορηγούς την ευκαιρία να συζητήσουν συνέργιες σε μια πιο φιλική ατμόσφαιρα. Περισσότερα από 300 άτομα, μεταξύ των οποίων ασφαλιστές, διαχειριστές κινδύνων και μεσίτες ασφαλίσεων, παρευρέθηκαν στο κοκτέιλ που φιλοξένησε στις 16 Μαΐου 2019 η vrs Vering, ο Γάλλος εταίρος της vrs Adjusters.

Το παγκόσμιο συνέδριο ήταν μια μεγάλη επιτυχία και οι αντιπρόσωποι, που έδειξαν τεράστιο ενθουσιασμό, θα συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για να εκπληρώνουν τις προσδοκίες του τελικού πελάτη τους.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας