6η μηνιαία συνάντηση Γραφείων Πωλήσεων Γιώργου Αναστασίου

499

Η καθιερωμένη συνάντηση των Γραφείων Ζωής της Εθνικής Ασφαλιστικής, με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Αναστασίου, πραγματοποιήθηκε, δια ζώσης, στις 3 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός από τους Ασφαλιστικούς Πράκτορες της εταιρείας από την Αλεξανδρούπολη, τη Δράμα, την Καβάλα, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, τη Βέροια και τα Γρεβενά, παρευρέθηκαν και οι Συντονιστές Ομάδων γραφείων πωλήσεων, κ. Αθανάσιος Κόλτσος και κ. Απόστολος Δαïλάκης.

Σημαντική, επίσης, ήταν η παρουσία του Διευθυντή Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Μιχάλη Τάτση, και του Προϊστάμενου Υποδιεύθυνσης Δικτύου Agency Βόρειας Ελλάδας, κ. Λαζάρου Γιουρτσίδη.

Όπως αναφέρει ο κ. Γιώργος Ανστασίου, «στην τρίωρη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα περί αυτογνωσίας και θετικής ενέργειας, για να θυμόμαστε ότι όλα όσα κάνουμε είναι αποτέλεσμα αυτών που σκεφτόμαστε και επιδιώκουμε… με θετικές σκέψεις και ξεκάθαρους στόχους μπορούμε να πετύχουμε!

Αναλύθηκε, επίσης, πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος μας στο ταξίδι της ζωής, ως επαγγελματίες και ως άνθρωποι!

Εν κατακλείδι, υπήρξαν πολλές συμβουλές – προτάσεις στους Ασφαλιστικούς Πράκτορες για αμιγώς επαγγελματικά θέματα, όπως η μετατροπή αντιρρήσεων σε ερώτηση και η ανάγκη σε επιθυμία.

Στη συνέχεια είχαμε την τιμή να συζητήσουμε με τον κ. Τάτση το νέο ξεκίνημα της εταιρείας μας με τη μεγάλη επενδυτική εταιρεία CVC, τα νέα επενδυτικά προγράμματα Full [Life Plan], Full [Capital Plan] και Full [Capital Plan] SHIELD, με μότο “Να αξιοποιήσουμε την κάθε μέρα, την κάθε ώρα μιλώντας στην καρδιά του πελάτη“.

Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να κρατάμε την εταιρεία μας στην κορυφή και θα την οδηγήσουμε με ασφάλεια στο μέλλον.

Ανανεώσαμε, τέλος, τη στοχοθεσία και τις προσδοκίες μας για το δεύτερο εξάμηνο του 2022, που ευχόμαστε να «επιτρέψει να εκπληρωθούν όλα μας τα θέλω και να κυριαρχήσουν εμφανή χαμόγελα!», κατέληξε ο κ. Αναστασίου, ευχόμενος καλό και ποιοτικό κλείσιμο εξαμήνου σε όλους τους συνεργάτες του.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροInterlife: Παρουσίαση Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας 2020
Επόμενο άρθροΠ. Μαρκόπουλος: Αναγκαίες οι αναπροσαρμογές στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου