Εταιρείες

Interlife: Παρουσίαση Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας 2020

Ο Απολογισμός Υπευθυνότητας 2020 της Interlife και η πρακτική εφαρμογή των εργαλείων ΕΚΕ παρουσιάστηκαν στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, μετά από πρόσκληση του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η εξέλιξη της INTERLIFE στα ζητήματα Εταιρικής Υπευθυνότητας, οι πρωτοβουλίες ΕΚΕ και το γεγονός ότι η Εταιρεία δημοσιεύει Απολογισμό Υπευθυνότητας από το 2012 ήταν η αφορμή πρόσκλησης από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, για παρουσίαση των δράσεών της στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με έδρα τις Σέρρες.

H παρουσίαση του Απολογισμού Υπευθυνότητας 2020 της INTERLIFE έγινε από την κα Έλενα Τοπάλη, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Εταιρείας, με τη συμμετοχή των προπτυχιακών φοιτητών και άλλων διδασκόντων του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος. Οι φοιτητές, έχοντας ήδη μελετήσει το θεωρητικό πλαίσιο της ΕΚΕ, παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την παρουσίαση. Διαπίστωσαν την πρακτική εφαρμογή των εργαλείων Εταιρικής Υπευθυνότητας, όπως οι Απολογισμοί ΕΚΕ, η διαβούλευση με τα ενδιαφερόμενα μέρη και η ανάλυση ουσιαστικότητας. Είδαν με ποιο τρόπο η βασική θεωρία που αποτέλεσε τη βάση της συζήτησης, στο πλαίσιο του μαθήματος Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Ηθική, μετουσιώνεται σε πράξη από την INTERLIFE.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναπτύχθηκε ένας ιδιαίτερα ενδιαφέρων και εποικοδομητικός διάλογος με τους συμμετέχοντες φοιτητές – μελλοντικά στελέχη της Εταιρικής Υπευθυνότητας.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας