Εταιρείες

50 χρόνια ΟΡΙΖΩΝ

Αντάξια της σοβαρότητας και της ιστορίας της ελληνικής ασφαλιστικής εταιρείας ΟΡΙΖΩΝ ήταν η βραδιά της 10ης Ιουνίου, που διοργανώθηκε στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Ο Πρόεδρος, κ. Γεώργιος Χρήστου Αχής, και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Θεόδωρος Χρήστου Αχής, προσκάλεσαν σε cocktail reception φίλους, πελάτες και συνεργάτες της Εταιρείας, για να γιορτάσουν τη συμπλήρωση των 50 χρόνων από την ίδρυσή της.

Εκτός των αμφιτρυώνων και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, τους προσκεκλημένους υποδέχτηκαν και τα στελέχη της Εταιρείας, κ.κ. Χρήστος Κατσάκος, Απόστολος Ναθαναήλ, Πέτρος Σιράγας, Γιώργος Μαρκολέφας και Χρήστος Αχής (ο νεότερος!).

Από ιδρύσεώς της η αναπτυξιακή στρατηγική της ΟΡΙΖΩΝ περικλείεται στο τρίπτυχο: αξιοπιστία-σύνεση-τεχνογνωσία . Σε όλη την ιστορική πορεία της εταιρείας, οι μέτοχοι (οικογένεια Αχή) έθεταν ως προτεραιότητα ορισμένες στρατηγικές κατευθύνσεις, που συνοψίζονται στα ακόλουθα:

  • Στη δημιουργία μιας αξιόπιστης ασφαλιστικής εταιρείας, με υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια, εξαιρετικού επιπέδου service, προηγμένη τεχνογνωσία που στοχεύει στη διαρκή ενίσχυση της καθαρής θέσης της, προς διασφάλιση των συμφερόντων των πολύτιμων πελατών και συνεργατών της.
  • Με την εξέχουσα τεχνογνωσία στη διαχείριση εμπορικών και βιομηχανικών κινδύνων να αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την παροχή ολοκληρωμένων και καινοτόμων ασφαλιστικών προγραμμάτων, σε ανταγωνιστικό κόστος, με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας στον ασφαλισμένο.
  • Η διαρκής επένδυση στον άνθρωπο. Η προσέλκυση επαγγελματιών με υψηλούς στόχους, ήθος και ιδανικά που θα οδηγήσουν στη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας και ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος, που θα αποπνέει εμπιστοσύνη και θα δίνει κίνητρο σε πελάτες και διαμεσολαβούντες να συνεργαστούν με την Ορίζων.
  • Η συνεχής ενίσχυση του δικτύου των διαμεσολαβούντων της, με επιλεγμένες συνεργασίες σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Δημήτρης Ρουχωτάς

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας