Άρθρα

4 ερωτήματα για Allianz/Ευρωπαϊκή Πίστη

Καλό μήνα!

Ο Σεπτέμβρης βρίσκει την ελληνική ασφαλιστική αγορά βαριά… αφελληνισμένη, να περιμένει τις… προγραμματικές δηλώσεις δύο εκ των μεγαλύτερων ασφαλιστικών της εταιρειών.

Η Allianz με την Ευρωπαϊκή Πίστη και η Εθνική Ασφαλιστική, του CVC πλέον, ανοίγουν για πρώτη φορά τα χαρτιά τους: σε κλασική συνέντευξη Τύπου η πρώτη, με… βραβεύσεις η δεύτερη!

Έχοντας ως θέμα το «Μαζί, σε μία νέα πορεία ανάπτυξης», Allianz και Ευρωπαϊκή Πίστη θα παρουσιάσουν τις νέες προοπτικές που δημιουργούνται, από τη συγχώνευσή τους, για την Εταιρεία, καθώς και για το ανθρώπινο δυναμικό των εσωτερικών υπηρεσιών και των δικτύων πωλήσεων.

Η Εθνική Ασφαλιστική, από την άλλη, αναμένεται να ανακοινώσει πώς θα εξασφαλίσει τη συνέχεια της πρωταγωνιστικής της πορείας.

Η παρουσία στην Ελλάδα του μεγάλου αφεντικού της Allianz SE, κ. Oliver Bäte, έχοντας στο πλευρό του τον κ. Χρήστο Γεωργακόπουλο, που χρίζεται επικεφαλής του εγχειρήματος, γεννά ιδιαίτερες προσδοκίες, ίσως και ανησυχίες.

  • Θα μειωθεί ο αριθμός των εργαζομένων;
  • Θα ακολουθηθεί πολυκαναλική πολιτική στις πωλήσεις;
  • Θα συνεργασθούν με Τράπεζα;
  • Θα προσφέρουν σύγχρονα, καινοτόμα προϊόντα, προσιτά στον χειμαζόμενο πλέον Έλληνα καταναλωτή;

Ο κ. Oliver Bäte και ο κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος αναμένεται να απαντήσουν στις 12 Σεπτεμβρίου, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που θα γίνει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, σύμφωνα με την πρόσκληση που λάβαμε από γνωστή στην αγορά μας εταιρεία, η οποία επιλέχτηκε να διαχειριστεί την επικοινωνία.

Για την Εθνική Ασφαλιστική αναμένουμε… πρόσκληση στο Γκολφ της Γλυφάδας!

Δημήτρης Ρουχωτάς


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας