Εκπαίδευση

37 απόφοιτοι του διεθνούς Προγράμματος Μετεκπαίδευσης ΕFICERT – Ε.Ι.Α.Σ.

37 Νέοι European Insurance Intermediaries της EFICERT, μέλη της Ε.Σ.Α.Π.Ε. και συνεργάτες τους, αποφοιτούν από Διεθνές Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης του Ε.Ι.Α.Σ.

Τριάντα επτά (37) Συντονιστές Ασφαλιστικών Πρακτόρων, μέλη της Ένωσης Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος, και συνεργάτες τους, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, προστίθενται στο «πάνθεον» των Ελλήνων και Ελληνίδων European Insurance Intermediaries.

Οι εν λόγω συνάδελφοι, στελέχη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, αποτελούν τους νέους απόφοιτους του διεθνούς Προγράμματος Μετεκπαίδευσης SQF 3 European Insurance Intermediary, που το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών διεξήγαγε σε επιστημονική συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφαλιστικών και Χρηματοοικονομικών Πιστοποιήσεων EFICERT, υπό την αιγίδα της Ένωσης Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος, υπέρ της τεχνογνωσίας των μελών της, αλλά και των ενδιαφερόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της αγοράς μας, ευρύτερα.

Ήδη, οι τριάντα επτά (37) νέοι European Insurance Intermediaries της EFICERT κοσμούν τη σχετική ενότητα αποφοίτων της ιστοσελίδας της (European Insurance Intermediary (EII) – eficert), ενώ στο πλαίσιο του Μνημονίου Εκπαιδευτικής Συνεργασίας μεταξύ της Ε.Σ.Α.Π.Ε. και του Ε.Ι.Α.Σ., σχεδιάζεται η αμέσως επόμενη μετεκπαιδευτική πρωτοβουλία, αυτή του διεθνούς Προγράμματος Μετεκπαίδευσης SQF 4 European Certified Financial Adviser!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Α.Π.Ε., το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ι.Α.Σ. και η Γενική Διεύθυνση του Ινστιτούτου συγχαίρουν τους τριάντα επτά (37) νέους Έλληνες και Ελληνίδες European Insurance Intermediaries και εξαίρουν την έφεση που επιδεικνύουν στην επιμόρφωση και μετεκπαίδευσή τους, προς όφελος της απόδοσης της εργασίας τους, της προόδου και των προοπτικών περαιτέρω εξέλιξής τους.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας