Εκπαίδευση

350 ασφαλιστές παρακολούθησαν το σεμινάριο του ΕΕΠ για τις ψηφιακές δεξιότητες

350 Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές παρακολούθησαν το Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στον ασφαλιστικό κλάδο», που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά (Ε.Ε.Π.).

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς, δράττοντας την ευκαιρία της διοργάνωσης της 3ης Εθνικής Συνδιάσκεψης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στον Πειραιά, στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών στα Μέλη του διοργάνωσε με επιτυχία την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στον ασφαλιστικό κλάδο», με ελεύθερη δωρεάν πρόσβαση για όλους τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές.

Το Σεμινάριο, είναι το  πρώτο από μια σειρά εκπαιδεύσεων τις οποίες σχεδιάζει το Ε.Ε.Π. στο προσεχές μέλλον, ως στόχο είχε την έμπρακτη υποστήριξη των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών διαμέσου της  βελτίωσης της ανταγωνιστικότητάς τους και πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου του Ε.Ε.Π., κ. Ιωάννη Βουτσινά.

Το Σεμινάριο παρακολούθησαν περισσότεροι από 350 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, ενώ εκτός του Εισηγητή, κ. Φώτη Ζαμπνάρη, Head Development της Younet Digital Life, παρεμβάσεις έκαναν οι Θεματικοί Υπεύθυνοι του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου, κ.κ. Χρήστος Ντάφλος, Γενικός Γραμματέας Ε.Ε.Π., Εκπαιδευτικός, και Κωνσταντίνος Μαρκουλιδάκης, Μέλος Δ.Σ. Ε.Ε.Π., Συντονιστής Ασφαλιστικών Πρακτόρων, οι οποίοι είναι και Μέλη της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Επαγγελματιών του Ε.Ε.Π.

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Ιωάννης Βουτσινάς, στη σύντομη παρέμβασή του υπογράμμισε ότι «επενδύουμε στην διά βίου κατάρτιση και εκπαίδευση των μελών μας. Προσωπικά, με τις εμπειρίες που αποκόμισα ως Διευθύνων Σύμβουλος του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι τα Μέλη μας, ανεξαρτήτου κλάδου, θα κερδίσουν τις ευκαιρίες ανάπτυξης και κερδοφορίας εφόσον διαρκώς ενισχύονται οι δεξιότητές τους. Και αυτό είμαστε αποφασισμένοι ως Διοίκηση του Ε.Ε.Π. να  πράττουμε, όπως κάναμε από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας».   

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν βιντεοσκοπημένο το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, έχουν την ευκαιρία μέχρι 20/12/2021 να επισκεφθούν τον σύνδεσμο https://new.eep.gov.gr/5213-2/


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας