30 χρόνια καλοκαιρινή εκδήλωση Σ.Ε.Σ.Α.E.

335

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη φετινή εκδήλωση θεσμό του Συνδέσμου Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών (Σ.Ε.Σ.Α.E.).

30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη καλοκαιρινή εκδήλωση του Συνδέσμου Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών (Σ.Ε.Σ.Α.E.), η οποία γεννήθηκε στο Ξενοδοχείο Πεντελικόν στην Κηφισιά, αναπτύχθηκε στο Athens Golf Club της Γλυφάδας και ενηλικιώθηκε στο Island!

Μια εκδήλωση θεσμός, που σημείωσε μόνο μια απουσία, το 2020, εξαιτίας της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων που αυτή επέβαλε!

Πιστός στο ραντεβού του ο Σ.Ε.Σ.Α.E. πραγματοποίησε, ακόμη μια χρονιά, την καλοκαιρινή εκδήλωσή του, την Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022, στο Private House του Island.

Μια εκδήλωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς πάρα πολλά στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, που πραγματοποιήθηκε σε μια πολύ ιδιαίτερη και γεμάτη προκλήσεις για την ασφαλιστική αγορά και τα στελέχη της περίοδο.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση αυτή βρήκαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για θέματα που ενδιαφέρουν την αγορά, σε μια ατμόσφαιρα που ανέδειξε τη σύμπνοια, τον δυναμισμό, και τη μαχητικότητα των μελών της.  

Την εκδήλωση στήριξαν: Howden Hellas S.A. (Πλατινένιος Χορηγός)˙ ERGO, Eurolife FFH (Χρυσοί Χορηγοί)˙ AIG,  Εθνική, Grant Thornton, Interamerican, Interasco (Ασημένιοι Χορηγοί)˙ Υδρόγειος (Μεγάλoς Χορηγός) και Groupama Ασφαλιστική, NP Ασφαλιστική (Χορηγοί).

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροDr Olivia Remes, Αλλαγή διάθεσης στη στιγμή
Επόμενο άρθροΕΙΑΣ: Σεμινάριο ασφαλίσεων μηχανικών βλαβών και ηλεκτρονικού εξοπλισμού