Εταιρείες

22 Ιουνίου το 2ο ING Live Well στην πλατεία Συντάγματος!

Έρχεται το 2ο ING Live Well event, η μεγαλύτερη γιορτή για την υγεία, στο κέντρο της Αθήνας!
Στις 22 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα, η ING καλεί όλο τον κόσμο για να διαδώσουμε μαζί το μήνυμα για μία ισορροπημένη ζωή γεμάτη ευεξία, στην πλατεία-ορόσημο της Αθήνας. Διοργανώνουμε, σε συνεργασία με τον ΟΠΑΝΔΑ, τη μεγαλύτερη γιορτή για την υγεία, στην πλατεία Συντάγματος, όπου οι συμμετέχοντες θα διανύσουν μία συμβολική απόσταση 4 χιλιομέτρων με όποιο τρόπο επιθυμούν: με τα ποδήλατά τους, τρέχοντας ή περπατώντας. Το ING Live Well event δεν είναι μία αγωνιστική διοργάνωση, δεν απαιτεί προεγγραφές, ούτε περιλαμβάνει κόστος συμμετοχής. Στο ING Live Well event γιορτάζουμε όλοι μαζί για την υγεία μας.
Την παρουσίαση της φετινής εκδήλωσης ΙΝG Live Well έχει αναλάβει η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου, η οποία θα δώσει τον ρυθμό σε αυτή τη μεγάλη γιορτή, ενώ η επιτυχημένη γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη με την ομάδα της θα προετοιμάσει γυμναστικά τους συμμετέχοντες πριν την εκκίνηση.
Η ανοιχτή αυτή εκδήλωση λειτουργεί ως ένας μηχανισμός που ενώνει όλες τις γενιές και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παιδικές δραστηριότητες, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μία μεγάλη κλήρωση, η οποία θα μοιράσει πλούσια δώρα στους τυχερούς.
Φέτος, η εκδήλωση ING Live Well θα στηρίξει τους σκοπούς του φιλανθρωπικού σωματείου «Φίλοι του Παιδιού», ενέργεια που εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ING «Ζήσε Υπεύθυνα». Οι συμμετέχοντες, εφόσον το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν και εκείνοι οικονομικά το σωματείο, το οποίο δραστηριοποιείται ενεργά για τη φροντίδα παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη. Οι άνθρωποι της ΙNG, στα Κεντρικά Γραφεία αλλά και στο Δίκτυο Πωλήσεων, έχουν ήδη ξεκινήσει τις προσπάθειες οικονομικής στήριξης του οργανισμού αυτού.

Πώς γεννήθηκε η ιδέα του ING Live Well event;
H ιδέα για τη σπουδαία αυτή διοργάνωση γεννήθηκε το 2013, μετά την παρουσίαση από την ING Ελλάδος των καινοτόμων προϊόντων ασφάλισης υγείας Οrange Cross. Με τα προϊόντα Orange Cross, η ING προχώρησε ένα βήμα μπροστά, συνδυάζοντας την ασφάλιση και την κάλυψη της νοσηλείας με τον τρόπο ζωής. Η πρόληψη, η καλή φυσική κατάσταση, η σωστή διατροφή, η άσκηση αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά για τη διατήρηση της υγείας. Την πολύ επιτυχημένη πορεία των προϊόντων αυτών συνέχισε φέτος η νέα σειρά προϊόντων ασφάλισης υγείας Orange Easy, τα οποία προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή. Οι κάτοχοι των προγραμμάτων Orange Cross και Orange Easy απολαμβάνουν σύγχρονες ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ενώ παράλληλα, έχουν πρόσβαση σε δωρεάν και εκπτωτικές παροχές σε διαγνωστικές και ιατρικές υπηρεσίες, σε γυμναστήρια, σε καταστήματα εμπορίας αθλητικών ειδών και ποδήλατων και σε αθλητικά κέντρα.

To 2013, χρωματίσαμε την Αθήνα πορτοκαλί, κυριολεκτικά!
Η μεγάλη επιτυχία του 1ου ΙΝG Live Well event τον Απρίλιο του 2013 ήταν το κίνητρο για να μετατρέψουμε την εκδήλωση αυτή σε θεσμό για την ΙΝG Ελλάδος. Την προηγούμενη χρονιά, και με συνδιοργανωτή και πάλι τον ΟΠΑΝΔΑ, περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ING και γιόρτασαν, την Κυριακή 7 Απριλίου 2013, την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στην ανοιχτή αυτή εκδήλωση.
Άνθρωποι κάθε ηλικίας, οικογένειες με τα παιδιά τους, αθλητές και μη, συγκεντρώθηκαν στο Ζάππειο, για να διανύσουν 4 χιλιόμετρα χωρίς αγωνιστικό ενδιαφέρον, σε μια Αθήνα χωρίς μηχανοκίνητα οχήματα, μια Αθήνα άδεια, μόνο για τους συμμετέχοντες. Οι δρόμοι γύρω από το Ζάππειο κατακλείστηκαν από ποδήλατα, πατίνια, καρότσια με μωρά, ακόμη και κατοικίδια.

Τα social media διαδίδουν το ING Live Well μήνυμα
Η ING χρησιμοποιεί πολύ δυναμικά τα social media, για τη διάδοση του μηνύματος ING Live Well, καθώς για τη γενικότερη προώθηση της εκδήλωσης.
Μέσω της σελίδας της στο facebook.com\INGGreece, προωθείται ήδη δυναμικά η μεγάλη αυτή γιορτή, ενώ κάθε Παρασκευή διεξάγονται οι διαγωνισμοί “Live Well Fridays”, με πλούσια δώρα. Η επικοινωνία θα συνεχιστεί μέχρι την εκδήλωση, με νέους διαγωνισμούς και λεπτομερή πληροφόρηση.
Παράλληλα, οι πελάτες και συνεργάτες της ING Eλλάδος λαμβάνουν ενημερωτικό e-newsletter με πληροφορίες για την εκδήλωση, ING Live Well Tips, αλλά και ενημέρωση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ΙΝG.

Ραντεβού όλοι στη μεγάλη γιορτή της ING για την υγεία, στο Σύνταγμα στις 22 Ιουνίου, στις 7μ.μ.!

#INGLiveWell

#ConnectingGeneretions

#RunsForKids

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας