Εκπαίδευση

ΕΙΑΣ: Σεμινάριο Ανάπτυξης Τεχνικών και Μεθόδων Διαπραγματεύσεων

Το ΕΙΑΣ διοργανώνει σεμινάριο με θέμα “Ανάπτυξη Τεχνικών και Μεθόδων Διαπραγματεύσεων”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του Ινστιτούτου (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) Δευτέρα 18 & Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017, 16:00 – 19:45 & σε περιβάλλον webinar.

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ανάπτυξης Τεχνικών και Μεθόδων Διαπραγματεύσεων αναλύει το πλαίσιο των Διαπραγματεύσεων, εξηγεί  τους παράγοντες που το καθορίζουν, προτείνει τρόπους ενίσχυσης των Διαπραγματευτικών μας ικανοτήτων και συμβάλει πολύ στην ανάδειξη μεθόδων και τεχνικών που μας ενδυναμώνουν και μας καθιστούν εξαιρετικά πιο αποτελεσματικούς στη δουλειά μας, στις σχέσεις μας με πελάτες, με συνεργάτες ή με προμηθευτές, αλλά και εξαιρετικά πιο ικανούς να διαχειριστούμε θέματα που μας απασχολούν στην εργασιακή μας ζωή, στην οικογένεια μας και στις ευρύτερες σχέσεις μας.

Εισηγητής του Σεμιναρίου είναι ο κ. Αλέξης Κώτσαλος, Προϊστάμενος του Τομέα Ζημιών Γενικών Κλάδων της Εθνικής Ασφαλιστικής, με μεταπτυχιακές σπουδές Στρατηγικής Διοίκησης του Πανεπιστημίου Staffordshire της Αγγλίας και σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διαπραγματεύσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Διοικητικούς Υπαλλήλους και Στελέχη κρίσιμων Κλάδων και Τομέων των Ασφαλιστικών Εταιρειών και των Εταιρειών Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης (π.χ. Υπαλλήλους και Στελέχη Διευθύνσεων Προσωπικού, Αποζημιώσεων, Διακανονισμών και Πραγματογνωμοσύνης, Πωλήσεων, Εξυπηρέτησης Πελατών, Νομικής Υπηρεσίας, Ομαδικών Ασφαλίσεων, Εισπράξεων, Εκδόσεων Προσφορών,…) που επιθυμούν να ισχυροποιήσουν τις διαπραγματευτικές τους ικανότητες, ώστε να λειτουργούν ακόμη πιο αποτελεσματικά σε απαιτητικά περιβάλλοντα εργασίας, να τα επηρεάζουν θετικά και να διαμορφώνουν σχέσεις καλού και επωφελούς αποτελέσματος, με πελάτες, συνεργάτες και παρόχους υπηρεσιών ή προμηθευτές.

Επίσης, απευθύνεται σε Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων, που επιθυμούν να ισχυροποιήσουν τον λόγο τους, την επιχειρηματολογία τους και τον βαθμό της πειστικότητας τους στις σχέσεις τους με τους πελάτες και τους συνεργάτες τους.

Τέλος, το σεμινάριο απευθύνεται ευρύτερα σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στις διαπραγματεύσεις, αποκτώντας κατάλληλα εφόδια περαιτέρω ισχυροποίησης των θέσεών τους.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017. Όσοι προεγγραφούν μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου θα έχουν έκπτωση 30%.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας