24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σεμινάριο του ΕΙΑΣ για τη Συναισθηματική Νοημοσύνη & Ενσυναίσθηση

Πόσο καλά αντιλαμβανόμαστε το εργασιακό περιβάλλον μας και τον ευρύτερο περίγυρο μας;

Πόσο καλά γνωρίζουμε τον εαυτό μας, τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας;

Στα παραπάνω ερωτήματα θα επιχειρήσει να απαντήσει το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο διάρκειας οκτώ (8) ωρών που θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) στις ακόλουθες ημερομηνίες και ώρες:

  • Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017: 16.00 – 19.45 &
  • Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017: 16.00 – 19.45

Εισηγητής του Σεμιναρίου είναι ο κ. Σπύρος Λευθεριώτης, Σύμβουλος Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων, με υψηλή εξειδίκευση και εμπειρία στους τομείς Επικοινωνίας και Διοίκησης Πωλήσεων.  Ο κ. Λευθεριώτης είναι πτυχιούχος Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Προσκεκλημένη Guest Speaker είναι η κυρία Ράνια Τσάβαλου, Εργασιακή Ψυχολόγος με σημαντική εξειδίκευση επί των θεμάτων Συναισθηματικής Νοημοσύνης και Ενσυναίσθησης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Διοικητικούς Υπαλλήλους και Στελέχη που επιθυμούν να λειτουργούν σωστά σε απαιτητικά περιβάλλοντα εργασίας, να τα επηρεάζουν θετικά και να διαμορφώνουν άριστες συνθήκες συνεργασίας, συνεργιών και team belongingness.

Επίσης, απευθύνεται σε Υπαλλήλους, Στελέχη και Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων, που επιθυμούν να διαχειρίζονται ακόμη πιο σωστά και να αναπτύσσουν ακόμη πιο πολύ τις πιο αποδοτικές και υγιείς σχέσεις με τους συναδέλφους, τους υφισταμένους, τους προϊσταμένους, τους πελάτες και τους συνεργάτες τους.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 (Όσοι εγγραφούν μέχρι την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου θα έχουν έκπτωση 20%).

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

Σχετικά άρθρα

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας