1η Εθελοντική Αιμοδοσία ΣΑΔΧ

222

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 09-09-2014, η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο της πόλης.

Η συγκεκριμένη αιμοδοσία «είναι η τελευταία χρονικά αλλά όχι και η τελευταία προσφορά στους συμπολίτες μας», τονίζουν σε δελτίο τύπου οι κ.κ. Δημήτρης Σκιτζής Δημήτρης Μουντάκης, Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας αντίστοιχα του ΣΑΔΧ, προσθέτοντας ότι «στο μέλλον δεσμευόμαστε να είμαστε κοντά στο συνάνθρωπο με δώρα αγάπης-πράξεις ζωής».

Στο ίδιο δελτίο σημειώνονται επίσης τα εξής: «Ο σύλλογός μας ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας με πράξεις ανιδιοτελούς προσφοράς. Στα πλαίσια αυτά ενισχύσαμε με δωρεά εκδήλωση που έγινε παλαιότερα για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ Χανίων και ακόμη μία εκδήλωση για την ενίσχυση του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιών και Νέων Χανίων.

Μέλη του συλλόγου παρέστησαν μετά από προτροπή του Δ.Σ. και στις δύο εκδηλώσεις τιμώντας με αυτό τον τρόπο τις προσπάθειες στήριξης της τοπικής κοινωνίας και ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη συγκέντρωση χρημάτων, πληρώνοντας τη συμμετοχή τους με δικά τους έξοδα».

 

Προηγούμενο άρθροAllianz Ελλάδος: Η εξάσκηση στη διαδρομή για το σχολείο μπορεί να σώσει τη ζωή των παιδιών σας!
Επόμενο άρθροING Ελλάδος: Εθνικός Πρωταθλητής στα European Business Awards 2014-2015