11η Επιστημονική Ημερίδα Ευρωκλινικής Παίδων

1297

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 11η Επιστημονική Ημερίδα της Ευρωκλινικής Παίδων, με τίτλο «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα», στις 22 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Περισσότεροι από 400 σύνεδροι παιδίατροι και ιατροί άλλων ειδικοτήτων τίμησαν με την παρουσία τους την Ημερίδα, επιβεβαιώνοντας το θεσμικό της χαρακτήρα για την Παιδιατρική επιστήμη για 11η συνεχή χρονιά.

Έγκριτοι και διακεκριμένοι παιδίατροι κάλυψαν με τις εισηγήσεις τους ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τις εξελίξεις της επιστήμης, προσφέροντας τη δυνατότητα για δημιουργικό διάλογο και εποικοδομητική ανταλλαγή επιστημονικών απόψεων.

Η Ευρωκλινική Παίδων δεσμεύεται να συνεχίσει να διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στo χώρο της Παιδιατρικής, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και υλοποιώντας εξειδικευμένες επιστημονικές διαλέξεις υψηλού επιπέδου.

Επίσης, με απόφαση της Διοίκησης της Ευρωκλινικής, η 11η Επιστημονική Ημερίδα της Ευρωκλινικής Παίδων υλοποίησε μια πράξη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προσφέροντας μερίδες γευμάτων μετά το πέρας της εκδήλωσης,  στον  Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Φιλοπάππου, σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μπορούμε».

Στη φωτογραφία ο κ. Παύλος Τρυποσκιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ευρωκλινικής.

Προηγούμενο άρθροPremium Νοσοκομειακό «Περιφέρειας» από τη Eurolife ERB Ασφαλιστική
Επόμενο άρθροΣεμινάριο ΕΙΑΣ για τις Πράξεις 30 και 31 της ΤτΕ και το «Τυπώνω Πληρώνω»