Διαμεσολαβούντες

ΤτΕ: Κατάλογος υποψηφίων και οδηγίες για τις εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη

Τον κατάλογο των υποψηφίων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών καθώς και οδηγίες για τις εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη, 06.12.2014 (Επίπεδο Α) και 07.12.2014 (Επίπεδο Β, Γ και Δ), ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος.

 

Σχετικά με το επίπεδο Α:

Για τον Κατάλογο Υποψηφίων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών οι οποίοι καλούνται να προσέλθουν στις εξετάσεις για τη χορήγηση πιστοποιητικού γνώσεων Επιπέδου Α, στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 πατήστε εδώ .

 Για χρήσιμες Πληροφορίες και Οδηγίες προς τους Υποψήφιους  πατήστε εδώ.

 

Σχετικά με το επίπεδο Β: 

Για τον Κατάλογο Υποψηφίων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών οι οποίοι καλούνται να προσέλθουν στις εξετάσεις για τη χορήγηση πιστοποιητικού γνώσεων Επιπέδου Β, στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 πατήστε εδώ

 Για χρήσιμες Πληροφορίες και Οδηγίες προς τους Υποψήφιους πατήστε εδώ.

 

Σχετικά με το επίπεδο Γ

Για τον Κατάλογο Υποψηφίων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών οι οποίοι καλούνται να προσέλθουν στις εξετάσεις για τη χορήγηση πιστοποιητικού γνώσεων Επιπέδου Γ, στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 πατήστε εδώ.

Για χρήσιμες Πληροφορίες και Οδηγίες προς τους Υποψήφιους πατήστε εδώ.

 

Σχετικά με το επίπεδο Δ

Για τον Κατάλογο Υποψηφίων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών οι οποίοι καλούνται να προσέλθουν στις εξετάσεις για τη χορήγηση πιστοποιητικού γνώσεων Επιπέδου Δ, στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 πατήστε εδώ

Για χρήσιμες Πληροφορίες και Οδηγίες προς τους Υποψήφιους πατήστε εδώ.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας