Διαμεσολαβούντες

ΤτΕ: Κατάλογοι υποψηφίων για τις εξετάσεις στην Αθήνα

Αναρτήθηκαν από την Τράπεζα της Ελλάδος οι κατάλογοι υποψηφίων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών καθώς και οδηγίες για τις εξετάσεις στην Αθήνα, 7.2.2015 (Επίπεδο Α) και 8.2.2015 (Επίπεδο Β, Γ και Δ)

  • Για τον Κατάλογο Υποψηφίων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών οι οποίοι καλούνται να προσέλθουν στις εξετάσεις για τη χορήγηση πιστοποιητικού γνώσεων Επιπέδου Α, στην Αθήνα, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 πατήστε εδώ.

          Για χρήσιμες Πληροφορίες και Οδηγίες προς τους Υποψήφιους πατήστε εδώ.

  • Για τον Κατάλογο Υποψηφίων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών οι οποίοι καλούνται να προσέλθουν στις εξετάσεις για τη χορήγηση πιστοποιητικού γνώσεων Επιπέδου Β, στην Αθήνα, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 πατήστε εδώ.

          Για χρήσιμες Πληροφορίες και Οδηγίες προς τους Υποψήφιους πατήστε εδώ

  • Για τον Κατάλογο Υποψηφίων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών οι οποίοι καλούνται να προσέλθουν στις εξετάσεις για τη χορήγηση πιστοποιητικού γνώσεων Επιπέδου Γ, στην Αθήνα, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 πατήστε εδώ.

          Για χρήσιμες Πληροφορίες και Οδηγίες προς τους Υποψήφιους πατήστε εδώ.

  • Για τον Κατάλογο Υποψηφίων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών οι οποίοι καλούνται να προσέλθουν στις εξετάσεις για τη χορήγηση πιστοποιητικού γνώσεων Επιπέδου Δ, στην Αθήνα, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 πατήστε εδώ.

          Για χρήσιμες Πληροφορίες και Οδηγίες προς τους Υποψήφιους πατήστε εδώ.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας