Εκπαίδευση

Σύγχρονη οργάνωση ασφαλιστικού γραφείου από το insurancewebinars.gr και το ΕΙΑΣ

Το insurancewebinars.gr σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών, διεξάγουν ένα νέο webinar, με αντικείμενο  τους νέους τρόπους οργάνωσης ενός ασφαλιστικού γραφείου. Το webinar θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015, 18:00 – 20:00, με εισηγητή τον κ. Απόστολο Μαρτζάκλη, Σύμβουλο Εκπαίδευσης.

Το σεμινάριο αυτό έχει ως σκοπό να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες πώς και με ποιο τρόπο δημιουργείται ένα ασφαλιστικό γραφείο και ποιες είναι οι δομές με βάση τις νέες εξελίξεις του ασφαλιστικού χώρου. Στη συνέχεια θα δοθούν λύσεις σε προβληματισμούς και να παρουσιαστεί το best practice της αγοράς μέσα από τα αποτελέσματα των συμμετεχόντων.

Το webinar απευθύνεται σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων, φοιτητές/σπουδαστές ασφαλιστικών σπουδών και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και να ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις στην εύρυθμη λειτουργία ενός ασφαλιστικού γραφείου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή για μία από τις 25 θέσεις επισκεφτείτε το www.eias.gr και το www.insurancewebinars.gr.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας