Διαμεσολαβούντες

Στις Κορυφαίες εταιρείες Μεσιτών & Πρακτόρων Ασφαλίσεων για 6η χρονιά η Mega Brokers

Η Mega Brokers S.A. βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά στην “Κατάταξη των 25 Κορυφαίων Εταιρειών Μεσιτών & Πρακτόρων Ασφαλίσεων με τα μεγαλύτερα κέρδη το 2014”, διασφαλίζοντας ακόμη περισσότερο την ισχυρή της θέση.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, για 6η συνεχή χρονιά η Mega Brokers S.A. διατήρησε την κυριαρχία της στην ασφαλιστική αγορά παραμένοντας στην πρώτη θέση των Πωλήσεων δημιουργώντας σημαντική διάκριση μεταξύ των Μεσιτικών Επιχειρήσεων.

Η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής της Mega Brokers S.A. να επενδύει συνεχώς στη βελτίωση των υπηρεσιών της προς τους συνεργάτες της αυξάνοντας παράλληλα την ανταγωνιστικότητά της.

Για την επιτυχία αυτή ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, δήλωσε: «Η Mega Brokers συνεχίζει τα τελευταία χρόνια με σταθερά βήματα την εντυπωσιακή πορεία ανάπτυξής της. Ιδιαίτερα το 2014, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο και τις ανάγκες των συνεργατών της, προχώρησε σε καινοτόμες αλλαγές στην ηλεκτρονική διαχείριση του πελατολογίου της, οι οποίες σε συνδυασμό με τις κατάλληλες επιλογές ανταγωνιστικών προϊόντων και την καθημερινή υποστήριξή τους, εξασφάλισε τη μείωση του κόστους διαχείρισης των γραφείων τους και συνέβαλε στην αύξηση των εργασιών και του εισοδήματος τους».

Στο σχετικό δελτίο τύπου η εταιρεία σημειώνει, επίσης: «Η ανοδική μας πορεία, μας γεμίζει περηφάνια αλλά και αίσθημα ευθύνης για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας», ευχαριστώντας, παράλληλα, τους συνεργάτες της για την εμπιστοσύνη τους και διαβεβαιώνοντάς τους πως η συνεχή υποστήριξή τους παραμένει στην κορυφή των προτεραιοτήτων της.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας